[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secondary dialtone
Author Message
bascheew Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #1
Secondary dialtone
Is there a way to have a secondary dialtone in the dial plan? This is a common feature on PBXs and I'm surprised that I can't find any documentation about this anywhere. When a user dials a prefix that will get them an outside line we need to provide an outside dialtone (or secondary dial tone) to the user so that they are prompted to dial the number.

I have read through the dialplan FAQ and there is nothing there that mentions this.
12-30-2014 02:57 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Secondary dialtone - bascheew - 12-30-2014 02:57 AM
RE: Secondary dialtone - James_Yealink - 12-30-2014, 11:44 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Off-Hook Dialtone Dalton 2 4,818 09-26-2017 09:29 AM
Last Post: Dalton

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication