[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NAPTR Defaulting to UDP, How to set TCP
Author Message
marcelm Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Post: #2
RE: NAPTR Defaulting to UDP, How to set TCP
Just following up with my post. From what I understand this is done with the NAPTR record, you set the pirority of the protocol. I've found the following instructions

http://download.support.yealink.com/down...Phones.pdf

In this document on page 12 it states:
Quote:The IP phone picks the first record, because its order of 90 is lower than 100. The pref parameter is unimportant as there is no other record with order 90. The flag "s" indicates performing the SRV query next. TCP will be used, targeted to a host determined by an SRV query of "_sip._tcp.yealink.pbx.com".

I am using Amazon Route 53 and I've setup my NAPTR and SRV records as follows

Code:
NAPTR
tennant1.server.com
90 50 "s" "SIP+D2T" "" _sip._tcp.tennant1.server.com

SRV
_sip._tcp.tennant1.server.com
0 2 5090 srv1.server.com.
0 1 5090 svr2.server.com.

Does anyone know if I am missing something?
10-05-2016 11:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: NAPTR Defaulting to UDP, How to set TCP - marcelm - 10-05-2016 11:57 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ringtone keep defaulting versus what we chose? strobesnmore 7 9,807 09-19-2014 08:59 AM
Last Post: pjetson

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication