New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remote Phonebook Autoprovision
Author Message
n1cks21 Offline
Junior Member
**

Posts: 19
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #2
RE: Remote Phonebook Autoprovision
(09-29-2016 04:37 PM)n1cks21 Wrote:  I have T46G's and have set 5 remote phonebooks using Autoprovision, now everything looks fine to me however no matter what I do phonebook 1 always reverts back to yeastar.xml

here are my settings in my cfg file :-

Code:
remote_phonebook.data.1.url = http://<address>/cgi/autop?DownCfg=book1.xml
remote_phonebook.data.1.name = book1
remote_phonebook.data.2.url = http://<address>/cgi/autop?DownCfg=book2.xml
remote_phonebook.data.2.name = book2
remote_phonebook.data.3.url = http://<address>/cgi/autop?DownCfg=book3.xml
remote_phonebook.data.3.name = book3
remote_phonebook.data.4.url = http://<address>/cgi/autop?DownCfg=book4.xml
remote_phonebook.data.4.name = book4
remote_phonebook.data.5.url = http://<adress>/cgi/autop?DownCfg=book5.xml
remote_phonebook.data.5.name = book5

all the books work fine, the address's are all correct yet when I run autoprovision
phone book 1 changes to :-

"http://<address>/cgi/autop?DownCfg=yeastar.xml" with the book name "yeastar"

any help would be much appreciated.
HuhHuhHuhHuh

OK I have sorted this, I had "http://<address>/cgi/autop?DownCfg=yeastar.xml" with the book name "yeastar" set in "Mypbx" under "phone provisioning" , "General Settings for Yealink" , "Remote Phone Book" it was the first entry, I deleted it and now its working a treat.Big Grin
09-29-2016 10:09 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Remote Phonebook Autoprovision - n1cks21 - 09-29-2016, 04:37 PM
RE: Remote Phonebook Autoprovision - n1cks21 - 09-29-2016 10:09 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Remote phonebook generator? kogarahchiro 2 92 01-17-2020 04:38 AM
Last Post: kogarahchiro
  Public Phonebook on incomming call Oliaargau 2 2,899 11-03-2019 12:25 PM
Last Post: Oliaargau
  T42S - Show sip from + remote xml caller id lookup OneDirectSpain 0 172 10-30-2019 03:54 PM
Last Post: OneDirectSpain
  Using a shared phonebook managed bij phones johandezwaan 1 840 09-30-2019 01:32 PM
Last Post: mara
  Remote directory recursion depth limit - Yealink T46G levstik 2 695 07-12-2019 12:06 PM
Last Post: levstik
  T46G Remote Phone Book AdamB 2 1,116 05-14-2019 08:15 AM
Last Post: AdamB
  Remote Phonebook Ringtone joshua@itstel.com 16 8,044 07-09-2018 10:31 PM
Last Post: johnkiniston
  T48S Autoprovision admin password srcurtis 3 3,967 06-12-2018 01:58 PM
Last Post: complex1
  Issues with Transfer to Remote Phone Book Naum 1 1,260 05-30-2018 09:52 AM
Last Post: Travis_Yealink
  Remote Control Outgoing Call not working anymore? Attila 5 3,330 05-08-2018 07:41 PM
Last Post: Attila

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication