[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SIP-T21P - No audio if SRTP used, also, and no spanish web UI
Author Message
jcvh Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: SIP-T21P - No audio if SRTP used, also, and no spanish web UI
Thank you James for your quick response, my comments:

(09-24-2014 09:54 AM)Yealink_James Wrote:  Hi JuanV,

What's the firmware of your T21?
Please upgrade to latest 34.72.0.75 and chcek again.

http://www.yealink.com/Upload/UCOne/2014...2.0.75.zip

Sorry, i should have said this:
The first thing i did, even before loading any configuration, was upgrade the firmware to the latest version available in de yealink web page, being the exact same you say, 34.72.0.75 .-

(09-24-2014 09:54 AM)Yealink_James Wrote:  1.The firmware should contain Spanish.

I can confirm that the telephone user interface has spanish, this is, the telephone's screen display and menus, but the Web User Interface does not.

(09-24-2014 09:54 AM)Yealink_James Wrote:  2.If the SRTP no voice problem still occurs in this firmware, please get a pcap trace/ level 6 syslog/ config.bin file.

http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=1319

I'll provide those as soon as posible.

(09-24-2014 09:54 AM)Yealink_James Wrote:  3.In last firmware the Router mode has been removed in all Yealink model because almost no users will use this mode. The default port mode is Bridge.

In this document:
http://www.yealink.com/Upload/UCOne/2014...n72%20.pdf
Item 3.1 (line 35. first item under "Bug Fixes") reads: "1. Modified the PC Port Configuration of T20/T22/T26/T28 to Router mode by default."

By the way, i need to make you notice that, while using SRTP, once a call is sent to the phone, it looses ALL AUDIO CAPABILITIES, it does "ring": the line button blink, and the incomming call info shows in the screen, that is, but it does not make any noise.

Besides, i noticed that my hardware version is "34.1.0.0.0.0.0", thas doesn't fit in the usual nomenclature, is this normal?

Thanks again!

Regards!

JuanV
(This post was last modified: 09-25-2014 05:10 AM by jcvh.)
09-25-2014 04:07 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: SIP-T21P - No audio if SRTP used, also, and no spanish web UI - jcvh - 09-25-2014 04:07 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T21P Low headset volume rmatuda 14 32,968 11-02-2021 08:39 PM
Last Post: overlay
  Firmware upgrade fails on T21P E2 p.pasquino@technology4you.it 0 1,488 11-02-2021 04:42 PM
Last Post: p.pasquino@technology4you.it
  T21P Stuck on "Initializing" - Recovery Mode Fails` YCMJamie 5 6,022 08-24-2021 07:04 PM
Last Post: YCMJamie
  Lost my configuration trying to fix a static audio problem nestman 0 2,226 06-22-2021 06:33 AM
Last Post: nestman
  T21P E2 default Programmable Key label in V84 erictam 6 10,823 10-28-2020 10:32 PM
Last Post: GwenH
  Recovery files T21P agalindo 1 6,099 06-16-2020 01:49 PM
Last Post: complex1
  T21P Register Failed agatospk 6 11,857 01-31-2020 06:08 AM
Last Post: agatospk
  T21P recover files davidpablo 8 21,929 01-30-2020 02:02 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  Low volume yealink T21p miesvictor 2 5,516 12-05-2019 11:35 PM
Last Post: miesvictor
  T21P E2: Missed calls: How to show caller's number? quazgar 1 5,444 12-05-2019 07:19 AM
Last Post: Walter_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication