New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STUN setting with DNS-SRV transport is not working
Author Message
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 22
Post: #6
RE: STUN setting with DNS-SRV transport is not working
BTW, you should configure NAPTR and SRV record of outbound domain in your DNS server, but not STUN domain, because the phone will query the DNS-SRV record from outbound domain(to know UDP or TCP), but not STUN domain. We only query A record from STUN domain(to know the Address).
04-01-2013 02:28 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: STUN setting with DNS-SRV transport is not working - Yealink Support - 04-01-2013 02:28 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 138 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T27G - Fall Back issues - Successive setting [Solved] BobBluePackets 6 1,344 05-28-2019 04:47 AM
Last Post: BobBluePackets
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 586 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 490 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  Admin log in not working Vortex 5 3,580 03-17-2019 04:01 PM
Last Post: complex1
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,774 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  SIP-T27/29 phones (setting) SOFT KEYS (call park) Shawn 3 3,316 11-02-2017 03:49 PM
Last Post: Problemchild
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,248 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 3,115 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  T29G and T27P Redial Not Working shmuel@birns.net 1 2,223 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Karl_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication