[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T27 and Exp20
Author Message
dancadman Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #1
T27 and Exp20
I have the T27P phones and I have three phones that have the EXP20 sidecars (one each). My issue, is that I have 25 extensions and the EXP20 only has 20 buttons. I did discover by accident that you can add BLF beyond the 8 buttons on the T27P because it automatically creates a page button (that's what I'm calling it anyway) that cycles through any beyond the first 8, which is extremely awesome. However, I can't seem to get the EXP20 to do the same thing. I had hoped it would do the same, automatically, and when looking the web interface, button 21 is greyed out and is labeled "switch". There is not a 21st button anywhere that I can find. Anyone know what's going there? Is it possible to do this on the sidecar? I'm using firmware 80, currently. I read the firmware update log, and the newer ones don't appear to address this.
08-06-2016 06:20 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T27 and Exp20 - dancadman - 08-06-2016 06:20 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T29G + EXP20 dont display similar output chidado 0 2,215 02-07-2017 11:32 PM
Last Post: chidado
  I get "Recall" when doing attended transfer from EXP20 + T29G shifa 0 2,798 10-12-2016 01:05 PM
Last Post: shifa

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication