[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T21PE2 and Grandstream UCM6100
Author Message
petechatsworth Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #1
T21PE2 and Grandstream UCM6100
How do I provision the T21PE2 for a Grandstream 6100 PBX

I have some Yealink T21PE2 and I want to provision them for the UCM6100

When the T21PE2 boots it gets an IP address from the UCM6100 but does not show up in the Zero Config list of discovered devices. Discovery uses ping

So what do I need to go to get the T21PE2 to work on Grandstream PBX
06-01-2016 04:19 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T21PE2 and Grandstream UCM6100 - petechatsworth - 06-01-2016 04:19 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T21PE2 Won't apply settings karlc 5 5,402 11-29-2016 03:44 PM
Last Post: Karl_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication