New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Icon Menu
Author Message
Mauri90 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #1
Icon Menu
Hi guys, I am a new user of this forum. I hope that you help me. Sorry for my english, but I'm italian and I don't have a good english.

My answer is:
Is it possible to create an application with the same interface of the principal menu of yealink VP530 in a VP530? Is it possible changing the source code for create my solution? I'm programmer, but I don't break my videophone.

Thank you for the support!!
03-25-2014 04:46 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Icon Menu - Mauri90 - 03-25-2014 04:46 PM
RE: Icon Menu - Yealink Support - 03-25-2014, 07:34 PM
RE: Icon Menu - Mauri90 - 03-25-2014, 10:53 PM
RE: Icon Menu - Yealink Support - 03-26-2014, 04:06 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Program DSS / Softkey for specific menu item mcdowellster 1 2,241 10-25-2016 02:01 PM
Last Post: Kevin_Yealink
  Remove icon mailbox T26 Laionel 1 2,059 08-27-2014 09:20 AM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication