New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Non-working BLF at T26P
Author Message
usps Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Apr 2016
Reputation: 0
Post: #1
Non-working BLF at T26P
Hello!

Please help. BLF is not working at my T26P at all. Earlier BLF worked fine until I updated new firmware on the phone. Now, doesn't matter which version of firmware I'm trying to use - update can't help (I tried to use from 6.71.x.x to 6.73.x.x).

When phone trying to send a SUBSCRIBE request, server always answers "Bad Event".
04-14-2016 09:50 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Non-working BLF at T26P - usps - 04-14-2016 09:50 PM
RE: Non-working BLF at T26P - Karl_Yealink - 04-15-2016, 05:40 AM
RE: Non-working BLF at T26P - usps - 04-15-2016, 03:32 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 169 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 618 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 554 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  Admin log in not working Vortex 5 3,632 03-17-2019 04:01 PM
Last Post: complex1
  Transfer calls T26P agalindo 2 1,169 09-17-2018 09:10 AM
Last Post: agalindo
  SIP-T26P no audible ring when receiving a call from another extension proof 1 1,225 05-30-2018 06:05 AM
Last Post: Evan_Yealink
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,921 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,270 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 3,159 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  Replace Lan Port on T26p? gatorphan 1 3,106 06-21-2016 05:53 AM
Last Post: Yealink_Michael

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication