[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W52P Provision not working (FW 25.73.0.40)
Author Message
rdi Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #1
W52P Provision not working (FW 25.73.0.40)
Hi all,

I'm the founder of FlexiPBX and want to use the W52P as the dect solution for my customers. I have a provisioning template based on the provided "Yealink W52P AutoProvisioning Template_V50" which is requested and deliverd by the web server but the W52P doesn't do anything.

I checked the pcap trace if the right content is delivered and it is:
   

I checked the log file in log level 6 and always get the same result.
"response process finish!"
"recv : 0 bytes"

Also if I get the local log from the W52P there are some strange *.pcap files and memcheck info files. (log attached)

here the log section:
Code:
Mar 22 10:35:37 Log [458]: WEB <6+info  > AutoProvision now
Mar 22 10:35:37 Log [458]: WEB <6+info  > Write autop config success!
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > Upgrade by default
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > Try upgrade by dhcp options
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > Upgrade by DHCP option Fail
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > Upgrade by static config
Mar 22 10:35:37 Log [422]: ETLL<6+info  >Processing message 0x30007 ...
Mar 22 10:35:37 Log [422]: CUIT<6+info  >TalkLogic: PHONE_MSG_GETWORKSTATUS[0][0]!
Mar 22 10:35:37 Log [422]: TALK<6+info  >talklogic_SessionExist [iSessionNum=0]
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > Upgrade from com.cfg
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: DCMN<6+info  > Connecting <provisioning url>:80
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: DCMN<6+info  > Connecting IP = <server IP>, Port = 80
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Request Line: GET /provision/y000000000025.cfg HTTP/1.1^M
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Host: <provisioning url>
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > User-Agent: Yealink SIP-W52P 25.73.0.40 00:15:65:96:ad:f7
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > process response
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<5+notice> response code: 401
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Chunked Encoding
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > http auth type: 1,
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Cleaning cache
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<5+notice> response code: 200
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Content-Length: 19524
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<5+notice> response process finish!
Mar 22 10:35:37 LIBD[400]: HTTP<5+notice> recv : 0 bytes
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <3+error > Can't read 23 byte
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > need_cmp_md5=1
Mar 22 10:35:37 ATP [400]: ATP <6+info  > cfg md5 same!
Mar 22 10:35:37 Log [422]: ETLL<6+info  >Processing message 0x30007 ...
Mar 22 10:35:37 Log [422]: CUIT<6+info  >TalkLogic: PHONE_MSG_GETWORKSTATUS[0][0]!
Mar 22 10:35:37 Log [422]: TALK<6+info  >talklogic_SessionExist [iSessionNum=0]
Mar 22 10:35:38 ATP [400]: ATP <6+info  > Upgrade from mac.cfg
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: DCMN<6+info  > Connecting <provisioning url>:80
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: DCMN<6+info  > Connecting IP = <Server IP>, Port = 80
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Request Line: GET /provision/00156596adf7.cfg HTTP/1.1^M
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Host: <provisioning url>
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > User-Agent: Yealink SIP-W52P 25.73.0.40 00:15:65:96:ad:f7
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > process response
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<5+notice> response code: 401
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Chunked Encoding
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > http auth type: 1,
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Cleaning cache
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<5+notice> response code: 200
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<6+info  > Content-Length: 43057
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<5+notice> response process finish!
Mar 22 10:35:38 LIBD[400]: HTTP<5+notice> recv : 0 bytes
Mar 22 10:35:38 ATP [400]: ATP <3+error > Can't read 23 byte
Mar 22 10:35:38 ATP [400]: ATP <6+info  > need_cmp_md5=1
Mar 22 10:35:38 ATP [400]: ATP <6+info  > cfg md5 same!

the config is delivered but not applied to the W52P. Can anybody please help me with this issue?

Best regards,
Roman


Attached File(s)
.zip  log.zip (Size: 94.57 KB / Downloads: 6)
03-22-2016 08:49 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
W52P Provision not working (FW 25.73.0.40) - rdi - 03-22-2016 08:49 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Is there no call history in web management panel in W52P? poznaniak 1 758 08-10-2020 12:49 PM
Last Post: complex1
  W52P factory reset without password ralph 1 1,702 04-02-2020 03:05 AM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  W52p Repair Aliaksandr 10 5,733 02-10-2020 10:30 PM
Last Post: RobertoDSM
  Action URI in W52P RRC_Support 1 1,577 10-22-2019 01:27 PM
Last Post: Garry_Yealink
  W52P Sporadic behavior with auto answer csmith@ccexpert.net 2 5,349 09-27-2019 08:38 PM
Last Post: justingoldberg
  W52P Dect Interface "Settings" is missing ? CHRIYEA 1 2,003 06-06-2019 08:58 AM
Last Post: complex1
  W52P - Detected as Router and Telephone SG300 LLDP jmtread 1 3,427 12-21-2018 12:27 AM
Last Post: jmtread
  W52P admin pass after recovery crodaxy 1 3,005 12-04-2018 10:16 AM
Last Post: complex1
  W52P Handset Registration Fail CSPL 2 3,815 11-28-2018 06:00 AM
Last Post: CSPL
  W52P SfB Fred_ofi 0 1,808 10-18-2018 02:07 PM
Last Post: Fred_ofi

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication