New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v70 or v71 - how to sent 2 buttons presses in 1 action URL
Author Message
mojoinst Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #1
v70 or v71 - how to sent 2 buttons presses in 1 action URL
Hi,

I am trying to figure out how to send 2 "key" presses with a single action URI.

I don't mind whether I have to use V70 or V71 firmware.

I am trying to generate an intercom call with the with the microphone muted by default using action URI.

I have the intercom part working fine - just wanting to get the mic muted by default (preferably in 1 GET request).

Happy to take any other ideas of achieving the goal Smile

-mojoinst
02-26-2014 01:12 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
v70 or v71 - how to sent 2 buttons presses in 1 action URL - mojoinst - 02-26-2014 01:12 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Use DHCP Hostname in Action URI kapetrosyan 1 222 01-08-2020 11:35 PM
Last Post: MongoTEL_Support
  Slow response when user presses buttons means phone number enters incorrectly chris.stewart 1 509 09-26-2019 06:58 AM
Last Post: Jacqueline250
  Deactivate buttons while on call mhessels 0 859 12-07-2018 09:01 PM
Last Post: mhessels
  Remote control via action URI avayax 5 2,846 11-02-2018 01:07 PM
Last Post: nSolvePaul
  How to configure Action URL values via HTTP servlet? nSolvePaul 5 2,587 10-30-2018 11:06 AM
Last Post: nSolvePaul
  Can I use the call_id with action URI commands? nSolvePaul 1 1,096 08-10-2018 01:22 AM
Last Post: Simons_Yealink
  How to unhold a specific call using Action URI nSolvePaul 1 1,281 08-09-2018 03:38 AM
Last Post: Jensen_Yealink
  T22 Action Url to update the phone with callers name PeteJoslin 3 4,384 08-04-2016 06:49 PM
Last Post: jmoore
  Action URI reenter credentials LevFel 3 4,450 08-04-2016 06:37 PM
Last Post: jmoore
  Action URL problem Waztrix 1 3,154 07-30-2015 05:33 PM
Last Post: Yealink_Michael

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication