New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin log in not working
Author Message
daniel@gtechserv.com Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jun 2018
Reputation: 0
Post: #5
RE: Admin log in not working
(03-17-2019 08:08 AM)complex1 Wrote:  
daniel@gtechserv.com Wrote:So how do you delete the cfg file from the phone itself?

Hi,

Reset to factory default will clear the config data in the phone.

Hope this will help.

I have successfully reset to factory but am only able to if the phone is not connected to the network. If I attempt to reset to factory and have it connected to the internet the username and password defaults back to the unknown password. Trying to see if there is a setting on the phone I can delete to keep this from defaulting.
03-17-2019 02:43 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Admin log in not working - Vortex - 02-24-2016, 11:16 AM
RE: Admin log in not working - complex1 - 03-17-2019, 08:08 AM
RE: Admin log in not working - daniel@gtechserv.com - 03-17-2019 02:43 PM
RE: Admin log in not working - complex1 - 03-17-2019, 04:01 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 133 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 575 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 480 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  T42S phone not allowing to change default admin password? SysAdmin-Edgar 1 641 03-15-2019 01:46 PM
Last Post: complex1
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,738 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,242 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Change SSL certificate for Web Admin Ossiam 6 4,507 05-29-2017 05:10 PM
Last Post: mivk
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 3,101 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  T29G and T27P Redial Not Working shmuel@birns.net 1 2,220 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Karl_Yealink
  Non-working BLF at T26P usps 2 3,017 04-15-2016 03:32 PM
Last Post: usps

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication