New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin log in not working
Author Message
Klaus_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 180
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #2
RE: Admin log in not working
Hi,

First of all,would please tell me what's the firmware does the phone run?

if it's custom version,please contact the phone provider for help.

For this issue,please long press the "ok" button,then there will show a warning sentence,select ok,then the phone will reset,

after that,please try to use double "admin" to access the web UI!

if it can not work either,please contact the server provider or phone provider for help,because if you have a DHCP or PNP

enviroment,once you reset the phone,phone will send request to the server,and download the cfg files again.

so if there is sentence about password and username in the cfg file,please delete it,then test again!

Any question,please contact me freely!

TKS&BR

klaus
02-24-2016 04:51 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Admin log in not working - Vortex - 02-24-2016, 11:16 AM
RE: Admin log in not working - Klaus_Yealink - 02-24-2016 04:51 PM
RE: Admin log in not working - complex1 - 03-17-2019, 08:08 AM
RE: Admin log in not working - complex1 - 03-17-2019, 04:01 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 133 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 575 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 478 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  T42S phone not allowing to change default admin password? SysAdmin-Edgar 1 641 03-15-2019 01:46 PM
Last Post: complex1
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,735 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,242 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Change SSL certificate for Web Admin Ossiam 6 4,507 05-29-2017 05:10 PM
Last Post: mivk
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 3,101 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  T29G and T27P Redial Not Working shmuel@birns.net 1 2,218 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Karl_Yealink
  Non-working BLF at T26P usps 2 3,017 04-15-2016 03:32 PM
Last Post: usps

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication