[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LEDs on base for W56P
Author Message
ricardo Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #4
RE: LEDs on base for W56P
(02-06-2017 03:31 PM)ricardo Wrote:  
(02-06-2017 08:11 AM)Peter Wrote:  Hello Ricardo,

After checking internal, we have not got the similar feedback, generally the 3 LEDS should keep bright status all the time.
You mentioned the LEDs go dark, do you mean the LEDs die out at all or get dim but still can see the light? We suggest to hard reset base station then check again. If issue still persists, please help export the config.bin and syslog(should at level 6) to us, we will investigate this issue.
How to hard reset the base?
1. Disconnect the power adapter.
2. Long press the paging key and reconnect the power adapter.
When the power indicator LED, network status LED and registration LED illuminate in sequence, means the base station finishes reset, then disconnect power adapter and reconncet it again.
System PIN and all individual settings will be reset to factory defaults. Handset registrations will also be cleared after base station reset.

Thanks you.
Best Regards,
Peter

Thanks Peter - the LEDs go out - not just dim - off -

I will do the resetting, but not until the weekend - I have to be sure that I have the configs (binary and xml?) offloaded correctly and that I know how to restore the settings after a hard reset



Peter, thanks - the factory reset seems to have solved this LED problem - I did get crossed up in the process with the Base PIN settings when I restored the binary configuration file to the Base, but eventually got it worked out - not even sure how I got it worked out, as the factory-reset and then the restored-config on that Base would not accept 0000 nor the PIN that I had changed it to - I eventually had to rekey the configuration and then the handset registered to the new PIN (not 0000) - tricky - I don't have time to reproduce that one!

thanks again

-rl
02-12-2017 04:58 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
LEDs on base for W56P - ricardo - 01-28-2017, 03:12 PM
RE: LEDs on base for W56P - Peter - 02-06-2017, 08:11 AM
RE: LEDs on base for W56P - ricardo - 02-06-2017, 03:31 PM
RE: LEDs on base for W56P - ricardo - 02-12-2017 04:58 PM
RE: LEDs on base for W56P - ricardo - 02-22-2017, 07:04 PM
RE: LEDs on base for W56P - Peter - 02-28-2017, 10:11 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W56H handset on a Gigaset DECT base station working? Frank@Meeet 1 1,487 06-26-2019 04:56 PM
Last Post: complex1
  Base inaccessible and dead eroubal2@comcast.net 2 1,895 06-24-2019 03:56 AM
Last Post: eroubal2@comcast.net
  no dialtone or ringtone for w56p base and phones Marcbachman 3 2,064 06-19-2019 11:43 AM
Last Post: complex1
  How to read base data ? oliv 1 1,697 12-20-2018 08:07 AM
Last Post: complex1
  W56P Dial Now rules ipcsolutions 5 7,417 04-05-2018 06:44 AM
Last Post: Nology_Support
  W56P openvpn sha256 and 2048bit key PhoenixX777 1 2,295 03-20-2018 01:04 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  W56P Wishlist: change screensaver W56 handset complex1 4 6,255 01-18-2018 06:46 PM
Last Post: complex1
  EU dect base and US W56H Nufay 1 2,979 11-23-2017 11:12 AM
Last Post: complex1
  W56P answering randomly DavidDDD 3 3,099 10-26-2017 01:08 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Managing\Enabling 4 simultaneous calls W56P Laz1971 2 3,278 08-17-2017 04:02 PM
Last Post: Laz1971

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication