New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!

Post Reply 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T28 Dial Plan Replace
Author Message
Yealink Support Offline

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 19
Post: #4
RE: T28 Dial Plan Replace
Hi pmterp,

Sorry for the misunderstanding.

In latest version of T28, below syntax can't take effect now.

dialplan.dialnow.rule.X =
dialplan.dialnow.line_id.X =
dialplan.replace.prefix.X =
dialplan.replace.replace.X =
dialplan.replace.line_id.X =

Sorry again for the confusion.
12-03-2013 06:16 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
T28 Dial Plan Replace - pmterp - 11-14-2013, 11:38 PM
RE: T28 Dial Plan Replace - pmterp - 12-03-2013, 01:02 AM
RE: T28 Dial Plan Replace - Yealink Support - 12-03-2013 06:16 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  dial now and replace Chris Barron 1 1,290 10-16-2016 02:49 PM
Last Post: Lucia_Yealink
  W52P no outgoing dial tone and no dial out phoury 5 2,919 05-26-2016 10:14 PM
Last Post: complex1
  Softkey Speed-dial display in on-talking cadillackid 3 3,279 12-23-2015 01:30 AM
Last Post: DeepB
  Auto Replace Stock Wallpaper/Logo dbrandphoto 7 10,285 10-17-2013 07:32 PM
Last Post: theweehighlander

Forum Jump:

User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication