[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T43Us going "No Service" after reboot
Author Message
jonschwab Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Mar 2024
Reputation: 0
Post: #3
RE: T43Us going "No Service" after reboot
(03-12-2024 07:31 PM)complex1 Wrote:  
(03-12-2024 03:32 AM)jonschwab Wrote:  We have encountered an issue with the T43U phones in one of our large HPBX/Metaswitch deployments. About 4 weeks ago, we go a call form our customer complaining that they were having reports of "No Service" showing on their phones. We can recover the phones by re-opening the MAC authentication on our Metaswitch and it will re-register just fine during reboots for about half an hour. Once its rebooted after that "No Service"

When we log into the phone GUI the information for the Username And Password we provide for the SIP Registration is gone. We also noticed the SIP-PS no longer has the token appended to it that was there initially when it downloaded its config from our SIP-PS.

We are now on the latest code .90 which we thought fixed the issue, but we got reports this morning that it is still occuring on the latest firmware.

We use an ADTRAN NID that connects to their network in order to provide a test point in the event of issues like this, the customer claims it happens right off the NID as well.

We are running out of Ideas on how to fix this headache, and was wondering if anyone out there has encountered this issue with the T43Us the Internet and forums so far have not provided us with any good solutions or explanation and submitting a bug report to Yealink has fallen on deaf ears.

Thank you in advance.

Hi,

Maybe you can try this to see if it solves your issue.
- Do not use PoE, but use an external power supply instead,
- Make sure the phone is running the latest firmware,
- Reset to factory default and provisioning again.
Hope this will help.

Appreciate your feedback but we have already upgraded to the latest firmware, as for the POE I don't think we can around it due to the size of the deployment. We have also factory defaulted the phone when the upgrade to newest firmware
03-12-2024 09:36 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: T43Us going "No Service" after reboot - jonschwab - 03-12-2024 09:36 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T43U random 'no service' Dario 1 5,416 05-19-2021 01:12 AM
Last Post: complex1
  T4X phones reboot/hang randomly Jeremie 12 28,170 03-09-2017 12:42 PM
Last Post: Michael_Yealink
  Reboot after Web UI enable Simonburns 2 7,609 03-03-2017 10:18 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T48G and EHS36 not detected after reboot Darren76 3 10,434 03-02-2017 09:05 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  After firmware update (T46G), No Service, can't login Cory 5 15,555 01-23-2017 10:12 PM
Last Post: complex1
  T41P Reboot via Remote Control murrabp 1 7,032 11-12-2016 05:32 AM
Last Post: Yealink_Michael
  T46G - renew BLF subscriptions on 3CX server reboot? jholcombe 1 6,161 11-02-2016 11:57 PM
Last Post: CWR
  T48G random reboot MichelDiphoorn 2 9,579 08-21-2015 05:45 PM
Last Post: MichelDiphoorn
  No Service and Not Visible in 3CX 12.5 pelengr 7 27,053 04-02-2015 01:55 AM
Last Post: pelengr
  reboot linekey/softkey Sunrise 2 8,865 03-26-2015 12:44 AM
Last Post: Sunrise

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication