[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Register Request no response!" every 2 minutes
Author Message
w60B-Spain Offline
Junior Member
**

Posts: 9
Joined: Aug 2021
Reputation: 0
Post: #3
RE: "Register Request no response!" every 2 minutes
Thanks @complex1,

The network is fairly simple, just one router connected to my ISP where it provides VoIP through DHCP. The only thing that is done is NAT from within my own LAN to the outside VoIP Lan, that's it. No firewall, no port mapping, no STUN server, no proxy, no QoS,... nothing. It's as simple as it can possibly be to avoid any glitches from other parts of the configuration.

Is it possible to debug the communication problem somehow? If you or anyone else can point me to a way to proceed, I'll do it.

Thanks again,

Best


(10-11-2021 11:20 PM)complex1 Wrote:  
(10-11-2021 09:35 PM)w60B-Spain Wrote:  Hi,
I've been recieving on my syslog one message every 100-120 secs ith the text "Register Request no response!" . The base is registered and the 2 phones (W56h) too, I'm having a very erratic behaviour as many many times, when receiving calls, I can't pick them up, and the calls edn up abruptly, some other times I DO get the call through, and I can speak normally. Same applies to outging calls, 1/3 times I can successfully make the call, nevertheless, the other 2/3 it does not work.
Any Ideas?

[Image: Yealink-Error.jpg]

Hi,

This sounds like you've got network issues.
Local network, router, switch, power supply, ...
10-12-2021 05:25 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: "Register Request no response!" every 2 minutes - w60B-Spain - 10-12-2021 05:25 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  All handsets on the same W60B loose registration after many attempts to register Alvaro Gutierrez 1 3,194 06-23-2022 09:56 PM
Last Post: rdurham
  Can't Register to Asterisk PBX ogoncalves 1 3,025 12-27-2020 11:39 PM
Last Post: complex1
  How to register T41S using DD10 dongle to W60 base Babylonia 2 5,385 06-14-2020 02:14 PM
Last Post: Babylonia
  W60P disconnects and fails to register jshaflucas 0 3,402 12-19-2018 09:46 PM
Last Post: jshaflucas

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication