[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Change the ring tones of a W53H device
Author Message
Rademacher Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Sep 2019
Reputation: 0
Post: #1
Change the ring tones of a W53H device
We have a W60B wireless base with 4 W53H Devices. All 8 ring tones a kind of horrible. Is it possible to change them somehow?
09-12-2019 11:29 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Change the ring tones of a W53H device - Rademacher - 09-12-2019 11:29 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ring Tone Troube with W60B Zieschank_GmbH 1 800 04-13-2022 04:02 PM
Last Post: complex1
  Urgent - Help needed - W60B & W53H problems - firmware - connection - etc groenebeek 1 1,761 01-07-2022 06:16 PM
Last Post: complex1
  W60B & RT30 Only 4 handsets ring Nigel 21 4 5,721 07-26-2021 03:20 PM
Last Post: Steffen.Hager
  yealink w53h can't hear caller daler86 15 14,016 03-17-2021 08:30 PM
Last Post: complex1
  W60 / W53H Microphone Volume metrocomsupport 0 2,886 01-28-2021 03:45 AM
Last Post: metrocomsupport
  W60B/W53H Bestbase option not working austinh 1 4,446 02-03-2020 08:47 PM
Last Post: complex1
  handset will not ring-IP Office lrb45 1 3,531 10-09-2019 01:20 PM
Last Post: Evan_Yealink
  Change Display Name of Line on Handset Libertis 7 19,905 02-28-2019 07:30 PM
Last Post: complex1
  G722 not working on W53H W60B ricvil 2 4,723 01-15-2019 09:03 PM
Last Post: ricvil

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication