New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81
Author Message
zonder Offline
Junior Member
**

Posts: 18
Joined: May 2014
Reputation: 1
Post: #1
Question Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81
Good day,
Last week I upgraded firmware from 81.0.110 to 83.0.35 on SIP-T23/42/46 phones and faced the problem with LDAP search which has been working for past 4 years with v73 and v81.

Below are name and number filters used in LDAP search config:
ldap.name_filter = (|(givenName=%)(sn=%))
ldap.number_filter = (|(ipPhone=%)(Mobile=%))

with v73 and v81 search results never returned persons who have empty ipPhone AD attribute, which is correct logic.
       

after upgrading to v83 search results started to return all persons, even if they have empty ipPhone AD attribute, but showing NONE next to name.
       

Please advise how to overcome this problem. I believe it could be a bug in v83.

Thank you

PBX: Yeastar MyPBX U500
Gateways: NeoGate TG800, NeoGate TA1610
IP phones: Yealink SIP-T23/T32/T42/T46/VP530P/CP860
VoIP adapters: Linksys SPA2102
(This post was last modified: 08-21-2018 03:35 PM by zonder.)
08-21-2018 03:29 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Problem: LDAP search in v83 does not work as in v81 - zonder - 08-21-2018 03:29 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T41P-Call Forward Off Code don't work ?? flgh 0 66 02-02-2020 02:04 PM
Last Post: flgh
  Wifi will work ? peakyshelby 1 199 12-16-2019 08:54 AM
Last Post: complex1
  T46S auto redial does not work / Broadsoft hinken 1 261 12-04-2019 08:00 AM
Last Post: Travis_Yealink
  IPv6 Problem DarrenWilliams 3 655 09-25-2019 08:58 PM
Last Post: justingoldberg
  T40G - Echo problem matts_luminet 3 876 06-22-2019 07:25 AM
Last Post: complex1
  Bug: sip.disp_incall_to_info = 1 does not work blink 4 796 06-18-2019 08:19 AM
Last Post: blink
  LDAP (MS AD) T48G only displays single number scubes 1 788 05-14-2019 06:32 AM
Last Post: Mike_Yealink
  Will wifi work with my phone? SimpleCom 1 920 01-05-2019 12:31 PM
Last Post: complex1
  T46S Speed dial problem chrischevy 3 1,672 12-03-2018 02:24 PM
Last Post: jolouis
  Default admin/admin don't work after Update to 66.84.0.10 hitzi 1 1,261 10-11-2018 03:27 PM
Last Post: complex1

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication