[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RingTone OFF to one click ?¿
Author Message
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #5
RE: RingTone OFF to one click ?¿
(02-10-2013 03:25 AM)PaulC Wrote:  Here's an idea.. leave the volume control turned up at a decent volume.. then use either provisioning (with a low refresh time?) or the XML browser to hit a page that would change the ringtone assignment for a line? Have a WAV file with a low volume, and one with a standard volume, and switch between them?

First option provides for rough time of day (depending on your provisioning period/frequency), the second option gives it to you on a button (leading to a menu maybe, to select regular versus quiet WAV file?)

It is a good idea, but honestly, not as used as the xml. I am a novice user, with this type of phone.
It has so many options and settings that I take even 1% of their potential, because many parameters, not, or they mean or what they are for.

Besides that my English is very bad xD

Thank you!
02-10-2013 04:15 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RingTone OFF to one click ?¿ - cachiputi - 02-06-2013, 10:20 PM
RE: RingTone OFF to one click ?¿ - PaulC - 02-09-2013, 09:10 AM
RE: RingTone OFF to one click ?¿ - PaulC - 02-10-2013, 03:25 AM
RE: RingTone OFF to one click ?¿ - cachiputi - 02-10-2013 04:15 AM
RE: RingTone OFF to one click ?¿ - PaulC - 02-10-2013, 11:32 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T21P E2 - Custom Ringtone Darleen 3 1,190 07-26-2022 10:40 PM
Last Post: complex1
  Ringtone over 100kb in size and change the default tone Sv9t 4 13,008 02-12-2018 10:23 AM
Last Post: hand
  T27P - No space Left for ringtone jrobs 1 6,161 03-10-2017 08:00 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Yealink T28 - NO SPACE LEFT - When uploading custom ringtone - No Online Fixes ??? Tony23232 5 17,990 01-30-2017 10:13 AM
Last Post: Operations
  Ringtone don't play Claudio 1 5,168 09-10-2015 07:14 AM
Last Post: James_Yealink
  Ringtone T-22P invalid file name! hrva 6 12,697 11-13-2014 09:20 AM
Last Post: Yealink_Jim
  [SOLVED] T28P auto-provisionning ringtone julien 2 9,069 07-04-2014 03:38 PM
Last Post: julien

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication