[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T28 Dial Plan Replace
Author Message
pmterp Offline
Junior Member
**

Posts: 20
Joined: Jan 2013
Reputation: 1
Post: #3
RE: T28 Dial Plan Replace
(11-25-2013 04:17 PM)Yealink Support Wrote:  you should set the dialplan for example:

dialplan.item.3=1,*21xxxx*xxx,*21,1

Or you can use below syntax:
(Dial-now)
dialplan.dialnow.rule.X =
dialplan.dialnow.line_id.X =
(replace)
dialplan.replace.prefix.X =
dialplan.replace.replace.X =
dialplan.replace.line_id.X =

Thanks guys. The first example worked and accomplished what I needed:
dialplan.item.3=1,*21xxxx*xxx,*21,1

Just so you'll know, I also tried:
dialplan.replace.prefix.1 = *21xxxx*xxx
dialplan.replace.replace.1 = *21
dialplan.replace.line_id.1 = 1
and this did not work.
12-03-2013 01:02 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
T28 Dial Plan Replace - pmterp - 11-14-2013, 11:38 PM
RE: T28 Dial Plan Replace - pmterp - 12-03-2013 01:02 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  dial now and replace Chris Barron 1 5,934 10-16-2016 02:49 PM
Last Post: Lucia_Yealink
  W52P no outgoing dial tone and no dial out phoury 5 10,837 05-26-2016 10:14 PM
Last Post: complex1
  Softkey Speed-dial display in on-talking cadillackid 3 9,527 12-23-2015 01:30 AM
Last Post: DeepB
  Auto Replace Stock Wallpaper/Logo dbrandphoto 7 21,936 10-17-2013 07:32 PM
Last Post: theweehighlander

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication