[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paging
Author Message
KDS Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #1
Paging
We are using the latest firmware for this product.

When paging from asterisk, the handsets will connect randomly and inconsistently, and they will not all connect at once. Some of the issues include: the handset will not ring, but will pick up; the handset will ring, but then immediately issue a busy signal; the handset will neither ring nor pick up.

What can we do to fix this?
08-16-2013 11:23 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,683
Joined: Dec 2012
Reputation: 25
Post: #2
RE: Paging
Hi KDS,
Our old version of base and handset do not support paging feature.
So you need to upgrade them, you can refer to this post about how to upgrade them:
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=572
Thanks.
08-19-2013 09:43 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
KDS Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: Paging
Hi,

We are using the latest firmware on both base-station and the handsets. The problem we are having is:
3 handsets registered to one base-station as each separate SIP account. When we send a page from asterisk to these handsets not all of them will pick up the page. As very random some times two picks up the page and the 3rd will pickup and than drop it. It is very very random but always two gets the page and one will get and than drop.
Please help. Thx
08-21-2013 12:32 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,683
Joined: Dec 2012
Reputation: 25
Post: #4
RE: Paging
Hi KDS,
Could you let us know your firmware of your base and handset?
And could you provide PCAP trace, syslog(level 6) and config.bin file to us, so we can analyze?
Before you export the syslog, please set log level as 6, and reboot the phone, then click Start,and reproduce the issue, then click Stop,and export the trace, syslog, config,bin to us.
(About where to export these files, please refer to attached screenshot.)
These three files are very important for us, hope you can kindly understand.
Thanks.


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
08-21-2013 10:45 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Multicast paging GIWM 3 9,322 12-21-2017 03:01 AM
Last Post: anonymous1718628087441
  W52P Mulitcast Paging fdtcloud 5 19,644 02-21-2016 01:39 AM
Last Post: mfoster@tccohio.com
  Multicast Paging Issues voicearray 4 14,419 10-17-2015 02:49 AM
Last Post: joshua@itstel.com
  W52P handset does not answer paging digitalaroma 4 12,816 05-04-2015 01:57 AM
Last Post: digitalaroma
  Paging to W52P from 3cx extension briandmiller 13 44,735 12-24-2014 10:25 AM
Last Post: Wilson_Yealink
  w52p Paging issues paulhuynh 3 11,924 09-13-2014 10:41 AM
Last Post: Yealink_Jim
  Paging elementpbx 1 6,625 10-31-2013 08:35 AM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication