[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
direct ip call
Author Message
Tamas Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #1
direct ip call
Hi,

I have purchased 2 W52P dect phone systems. Now I am trying to make direct ip call between the 2 handset.
The problem: I am not able to enter the '.' sign in 'L6 IP Call' menu.
for example: 10.10.10.121 enter not possible, because I can not enter the dots!
Maybe a very simple problem, but I have not find the solution till now.
07-27-2013 04:23 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: direct ip call
Hi Tamas,
You can press * instead of ., for example, press 10*10*10*121, it will dial out 10.10.10.121
Thanks.
07-30-2013 04:29 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Tamas Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: direct ip call
Thanks!

I have tested it, and works well! Smile
07-30-2013 05:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Tamas Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #4
RE: direct ip call
Any idea to "direct ip call" selected handset?
For example I have 2 offices with 2 W52P dect station.
'A' office has 1 handset,
'B' office has 3 handset.

From B office direct ip call to A office, no problem.
But how could A office h1 handset direct call B office h2 handset?
07-31-2013 06:09 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #5
RE: direct ip call
Hi Tamas,
Direct IP call can be only called between two different base, because the IP address is for base, but not for the handset.
If you want to call different handset, i am afraid you should register VOIP account to different handset.
Thanks.
07-31-2013 11:19 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Slow to ring on incoming call rodcrux 1 5,263 01-25-2021 07:10 PM
Last Post: complex1
  internal call between two base stations fails janus 1 5,504 01-07-2021 07:20 PM
Last Post: complex1
  Is there no call history in web management panel in W52P? poznaniak 1 6,126 08-10-2020 12:49 PM
Last Post: complex1
  Anon.Call Rejection, cannot disable DJ_HiP 4 12,684 09-03-2018 03:01 AM
Last Post: DJ_HiP
  call forward not working michael.gath 2 11,789 09-03-2018 02:09 AM
Last Post: okulhealth
  Incoming call ringing on another accounts phone Playboater 0 3,958 05-26-2018 09:38 PM
Last Post: Playboater
  How to blacklist incoming call number? Michaelawertyuiol 12 24,932 01-11-2018 08:17 AM
Last Post: Aishion_Yealink
  Call drops after 10 minutes nic 1 5,819 12-12-2017 03:14 PM
Last Post: complex1
  W52P disable call ended display PhilipDarnell 1 6,009 11-22-2017 07:14 PM
Last Post: janduy.manzanos@gmail.com
  Answered call showing up in missed call log blainearcher 2 6,640 11-21-2016 12:27 PM
Last Post: Lucia_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication