[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Label for line keys
Author Message
engine411 Offline
Member
***

Posts: 115
Joined: May 2013
Reputation: 1
Post: #1
Label for line keys
On my T46G, I have 5 line keys set, but only one shows a label, which is set on the Account tab. This label shows only on the first button. We are moving from a traditional key phone system, which has distinct buttons for each call path or line. Line 1, Line 2, Line 3, etc.

Is labeling like this possible for the line keys? In other words, if I have the system configured to have 5 external calls simultaneously, can I label 5 line keys as Line 1, Line 2, etc?

If not, it will just be a training issue for our users, but I wonder if it's possible.
06-30-2013 02:54 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: Label for line keys
Hi Engine,
Our T46G can display every label for every line keys.
You mean you have 5 different account register on the T46G? But only the first button can display the label?
But here it works well. You just need to fill the label in every account webpage, as the attachment, then the phone LCD can display every label of the line key.
If any misunderstanding please let me know.
Thanks.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
07-01-2013 10:40 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
engine411 Offline
Member
***

Posts: 115
Joined: May 2013
Reputation: 1
Post: #3
RE: Label for line keys
(07-01-2013 10:40 AM)Yealink Support Wrote:  Hi Engine,
Our T46G can display every label for every line keys.
You mean you have 5 different account register on the T46G? But only the first button can display the label?
But here it works well. You just need to fill the label in every account webpage, as the attachment, then the phone LCD can display every label of the line key.
If any misunderstanding please let me know.
Thanks.

Yeah, I found that label, but we have 1 account and 5 lines (call paths) on that account. This results in "Tom" showing for each of the 5 line buttons on the phone. What I want is "Line 1", "Line 2", etc.

This is an issue for us because we rarely transfer calls; rather, we put them on hold and page via overhead speakers, because our workers are mobile and can be close to any phone at any time. It's nice for Tom, if he's paged for Line 3, to walk to a phone and push the button that's labeled Line 3.

If there's a better way to handle this scenario than having labeled lines, I'd be glad to learn it.
07-01-2013 07:44 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #4
RE: Label for line keys
Hi Engine,
Do you mean you just have one account, and want to assign this same account to 5 line keys? And want the different label for these 5 line keys?
If yes, you can register this account in five account webpage, like attached shows, so every line key can have different label(For example, i only have one account 948).
Any misunderstanding please let us know, thanks.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
07-02-2013 11:03 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
engine411 Offline
Member
***

Posts: 115
Joined: May 2013
Reputation: 1
Post: #5
RE: Label for line keys
This has been resolved, as my 3CX reseller showed me how to work around having 5 lines displayed. But I appreciate your suggestions! Thanks.
07-03-2013 03:34 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #6
RE: Label for line keys
Ok thanks for your feedback Engine.
07-03-2013 10:33 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Line Key6-10 Greyd Out - T46G redmondsau 0 659 10-02-2020 07:38 AM
Last Post: redmondsau
  Increase BLF Label Field T42G redmondsau 0 649 09-08-2020 11:12 PM
Last Post: redmondsau
  How to toggle DSS key BLF label ron9 0 885 05-11-2020 06:16 PM
Last Post: ron9
  Line Key LED vs BLF LED? uberdome 0 1,090 11-01-2019 08:46 PM
Last Post: uberdome
  T42S do not display icon in YealinkIPPhoneStatus line oliv 2 2,283 08-26-2019 06:15 AM
Last Post: oliv
  Configure DSS keys via DECT rubberducky 1 1,773 06-10-2019 02:09 PM
Last Post: jolouis
  call list entry BLF label instead of value dzs 1 9,952 04-02-2019 10:45 AM
Last Post: dzs
  DSS Keys T48S Dario 0 1,455 09-27-2018 10:07 AM
Last Post: Dario
  T46G - Line Call Forwarding to External # David R 1 2,394 08-17-2018 02:38 PM
Last Post: jolouis
  Select available line nick.spannagel 1 2,186 06-07-2018 11:59 AM
Last Post: Jensen_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication