[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Label for line keys
Author Message
engine411 Offline
Member
***

Posts: 115
Joined: May 2013
Reputation: 1
Post: #1
Label for line keys
On my T46G, I have 5 line keys set, but only one shows a label, which is set on the Account tab. This label shows only on the first button. We are moving from a traditional key phone system, which has distinct buttons for each call path or line. Line 1, Line 2, Line 3, etc.

Is labeling like this possible for the line keys? In other words, if I have the system configured to have 5 external calls simultaneously, can I label 5 line keys as Line 1, Line 2, etc?

If not, it will just be a training issue for our users, but I wonder if it's possible.
06-30-2013 02:54 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,683
Joined: Dec 2012
Reputation: 25
Post: #2
RE: Label for line keys
Hi Engine,
Our T46G can display every label for every line keys.
You mean you have 5 different account register on the T46G? But only the first button can display the label?
But here it works well. You just need to fill the label in every account webpage, as the attachment, then the phone LCD can display every label of the line key.
If any misunderstanding please let me know.
Thanks.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
07-01-2013 10:40 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
engine411 Offline
Member
***

Posts: 115
Joined: May 2013
Reputation: 1
Post: #3
RE: Label for line keys
(07-01-2013 10:40 AM)Yealink Support Wrote:  Hi Engine,
Our T46G can display every label for every line keys.
You mean you have 5 different account register on the T46G? But only the first button can display the label?
But here it works well. You just need to fill the label in every account webpage, as the attachment, then the phone LCD can display every label of the line key.
If any misunderstanding please let me know.
Thanks.

Yeah, I found that label, but we have 1 account and 5 lines (call paths) on that account. This results in "Tom" showing for each of the 5 line buttons on the phone. What I want is "Line 1", "Line 2", etc.

This is an issue for us because we rarely transfer calls; rather, we put them on hold and page via overhead speakers, because our workers are mobile and can be close to any phone at any time. It's nice for Tom, if he's paged for Line 3, to walk to a phone and push the button that's labeled Line 3.

If there's a better way to handle this scenario than having labeled lines, I'd be glad to learn it.
07-01-2013 07:44 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,683
Joined: Dec 2012
Reputation: 25
Post: #4
RE: Label for line keys
Hi Engine,
Do you mean you just have one account, and want to assign this same account to 5 line keys? And want the different label for these 5 line keys?
If yes, you can register this account in five account webpage, like attached shows, so every line key can have different label(For example, i only have one account 948).
Any misunderstanding please let us know, thanks.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
07-02-2013 11:03 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
engine411 Offline
Member
***

Posts: 115
Joined: May 2013
Reputation: 1
Post: #5
RE: Label for line keys
This has been resolved, as my 3CX reseller showed me how to work around having 5 lines displayed. But I appreciate your suggestions! Thanks.
07-03-2013 03:34 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,683
Joined: Dec 2012
Reputation: 25
Post: #6
RE: Label for line keys
Ok thanks for your feedback Engine.
07-03-2013 10:33 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  LDAP number label Novais 0 706 01-22-2024 08:23 AM
Last Post: Novais
  T48U BLF show line status for selected users integral 2 2,249 07-17-2023 12:51 AM
Last Post: integral
  T48 - DTMF not working when DSS keys are selected Freek Mooij 4 11,639 11-07-2022 12:53 AM
Last Post: rromano
  Locking down buttons/No Line select blmarsa 0 1,392 10-06-2022 09:23 AM
Last Post: blmarsa
  T43U_BLF Like Key randomly changes to Line key Type DND Balavan 0 1,788 08-19-2022 09:37 PM
Last Post: Balavan
  cannot transfer to Park line button srcenturic 0 1,967 06-10-2022 01:41 AM
Last Post: srcenturic
  T43-U incoming calls do not land on the correct line/button rtfm2022 7 8,946 05-12-2022 05:41 PM
Last Post: rtfm2022
  LCD DSS keys displays large buttons over date / time xuan69 2 5,425 11-03-2021 06:57 PM
Last Post: xuan69
  Line Key6-10 Greyd Out - T46G redmondsau 0 3,534 10-02-2020 07:38 AM
Last Post: redmondsau
  Increase BLF Label Field T42G redmondsau 0 3,695 09-08-2020 11:12 PM
Last Post: redmondsau

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication