[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNMP Registration Status
Author Message
murilo.gomes Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #1
SNMP Registration Status
Hi Guys,

How can I get the T20P Registration Status from SNMP?

Thanks,
06-26-2013 08:46 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: SNMP Registration Status
Hi Murilo,
Sorry i am afraid currently we don't support this status.
Attached are MIB that we supported now.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
06-27-2013 03:18 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  SNMP edit contents : hostname, location, contact ? lynch4_fr 1 3,502 08-27-2019 11:53 AM
Last Post: lynch4_fr
  SNMP - T29G Ricardo A B 1 5,828 10-18-2017 07:02 PM
Last Post: complex1
  T2xP looses registration when call timeout braymond 11 26,860 09-29-2015 08:53 AM
Last Post: jackal
  T21p / T19p - registration fail - helps changing local SIP port kakaki 3 16,637 01-06-2015 06:24 AM
Last Post: CWR
  T22P Registration fail after reboot of IPPBX DRAYTEK 2820N vigortek 11 26,826 12-05-2014 04:52 PM
Last Post: vigortek
  SIP-T21P - "SIP Registration Retry Timer" not working on SIP/TLS mishadaut 7 16,695 11-28-2014 02:38 PM
Last Post: marygarcia
  Key to show queue status troosters 1 4,903 10-29-2014 03:56 PM
Last Post: Wilson_Yealink
  T20P Registration Failed rademedes 0 5,434 07-24-2014 12:34 AM
Last Post: rademedes
  registration retry deutschnaftyula 1 5,448 01-11-2014 12:05 PM
Last Post: Yealink Support
  EXP39 buttons fail to change status, phone requires reboot to fix Benoiti 3 9,340 06-21-2013 02:12 PM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication