[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AutoAnswerDelay
Author Message
airbase Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #1
AutoAnswerDelay
Need you help guys.

Where can I find the AutoAnswerDelay in firmware 9.70.23.2?
Is this available? As far as I know this one is available in 9.61.

thanks

I am using T20P phone.
(This post was last modified: 05-29-2013 09:04 AM by airbase.)
05-29-2013 08:50 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: AutoAnswerDelay
Hi Airbase,
You can set this via auto provisioning:

#Configure the delay time (in seconds)of auto answer. The time ranges from 1 to 4, the default value is 1s.
features.auto_answer_delay =
06-05-2013 05:25 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
airbase Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: AutoAnswerDelay
(06-05-2013 05:25 PM)Yealink Support Wrote:  Hi Airbase,
You can set this via auto provisioning:

#Configure the delay time (in seconds)of auto answer. The time ranges from 1 to 4, the default value is 1s.
features.auto_answer_delay =

So we cannot just manually change it anymore? How to go about with auto provisioning? We are just starting on using yealink as our phone.

thanks for the reply.
06-06-2013 03:58 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
airbase Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #4
RE: AutoAnswerDelay
I was able to use the auto provisioning and used the
features.auto_answer_delay = 3
but its not working. The phone will still answer it in 1 second not 3.

Please help.

and also voice.tone.autoanswer => 360ms ?
I can only put something like this:

500/100,0/30,800/100,0/30,1200/100

which is equal to 360ms of playing. am I right?

please help as we need this feature badly.
(This post was last modified: 07-11-2013 03:11 PM by airbase.)
07-11-2013 02:42 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #5
RE: AutoAnswerDelay
Hello all,
Sorry for this.
I already submited this issue to our R&D, any update will let you know ASAP.
07-12-2013 05:10 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #6
RE: AutoAnswerDelay
Because our auto answer beep tone is very short, by default, it will only ring "Du", this tone is short, maybe about 360ms
07-12-2013 05:11 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication