[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Static on W52H
Author Message
tclark Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #1
Static on W52H
I bought a W52P base station and two additional handsets at Telephony Depot. The W52H that came with the base station and one of the two additional handsets work fine. The third handset, unfortunately has static on the line that callers are complaining about. My base station firmware is 25.73.0.40, and the firmware on all three handsets is 25.73.0.12. VAD is disabled. CNG is enabled.
09-05-2015 11:06 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
tclark Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #2
RE: Static on W52H
I sent an email to Support, and I was instructed to do a hard reset of the base station and the affected handset. The problem appears to have gone away, but I will continue to monitor it for the next few days.
09-08-2015 12:37 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
tclark Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #3
RE: Static on W52H
Although the problem went away on the affected handset, the handset that came with the base station has now exhibited the same problem. I contacted Yealink support and sent them config files, etc. They said that they would get their R & D people involved.
09-11-2015 10:35 PM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
tclark Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #4
RE: Static on W52H
After some email exchanges with R&D, they determined that I had a bad phone. Telephony Depot sent me a replacement. So far there is no static.
09-27-2015 10:35 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
SoundLine Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: Static on W52H
(09-27-2015 10:35 PM)tclark Wrote:  After some email exchanges with R&D, they determined that I had a bad phone. Telephony Depot sent me a replacement. So far there is no static.

We are having the same issue with several of our customers. I am wondering if they replaced the W52p handset or the additional handset (W52H)?
11-03-2015 04:30 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Yealink W52H and diversion ringtone honzaa 3 969 10-07-2021 03:51 AM
Last Post: complex1
  Wired headset W52H. SUCCESS ! michael.gath 2 11,117 08-13-2019 03:33 PM
Last Post: justingoldberg
  cannot transfer calls to every W52H handheld Basylnk 1 4,692 04-23-2018 07:21 AM
Last Post: Paul_Yealink
  W52H - "Registration Failed" norbi 4 11,232 06-03-2016 02:46 AM
Last Post: norbi
  W52H not boot up duhungtech02 1 5,316 06-02-2016 05:52 PM
Last Post: duhungtech02
  Provision second W52H to existing base and 3cx vondie 10 41,678 02-26-2016 04:46 AM
Last Post: GreyFox
  W52H Background Image mtaylor89 1 5,040 01-22-2016 03:02 AM
Last Post: Karl_Yealink
Information Logbook on W52H - Connect error PC-CONNECT 3 7,805 07-09-2015 11:27 PM
Last Post: PC-CONNECT
  W52H FW updating mzubizarreta@spc-universe.com 1 5,288 06-08-2015 10:11 PM
Last Post: Flora_Yealink
  W52H on Fritz!Box 7360 miroslav 2 8,874 12-31-2014 06:42 AM
Last Post: miroslav

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication