[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WH66 Cannot set the Softphone
Author Message
ENFORCER Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Aug 2020
Reputation: 0
Post: #1
WH66 Cannot set the Softphone
I have been trying to get my new WH66 to use Voida App to be the softphone.
I have tried the UC and Teams options on the Settings, but nothing seems to make it work.
If I make a call from the Vodia App the headset works for mic and audio, however the button on the headset does not do anything.

When I dial a number from the WH66, I hear the dialtone, but it would appear that it is trying to use Teams to effect the call. This does nothing, as I do not have PSTN ability on Teams.
The Firmware is updated and current as of today.

I have seen a couple of other people mentioning similar problems with other VoIP Clients, yet no reply or acknowledgement from @Yealink. This is poor form, as I am testing this headset to deploy on mass. I am not getting a good first impression on the product or the support.
(This post was last modified: 06-02-2021 02:38 PM by ENFORCER.)
06-02-2021 08:33 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yisroel_MongoTEL Offline
Senior Member
****

Posts: 275
Joined: Jul 2017
Reputation: 13
Post: #2
RE: WH66 Cannot set the Softphone
Not to excuse them, but this is a user community.

For Yealink Support contact them through a ticket (https://ticket.yealink.com/)
06-03-2021 01:46 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ENFORCER Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Aug 2020
Reputation: 0
Post: #3
RE: WH66 Cannot set the Softphone
(06-03-2021 01:46 PM)Yisroel_MongoTEL Wrote:  Not to excuse them, but this is a user community.

For Yealink Support contact them through a ticket (https://ticket.yealink.com/)

Most Vendors have their staff always in the forums, to either tell them to book a ticket, or providing answers.
Appreciate the reply, I will submit a ticket. Hopefully I can get ti sorted, so I can help anyone in the same situation.
06-04-2021 10:26 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WH66 Microphone delay in MS Teams R0sti 1 1,200 11-29-2023 01:58 PM
Last Post: nassori
  WH66 mounts "CD Drive" each time it's connected or computer boots xerxes1359 1 1,865 06-23-2023 05:36 PM
Last Post: R0sti
  WH66 Base Speakerphone Mic Mute Firov 0 998 05-12-2023 03:25 AM
Last Post: Firov
  BLT60 with WH66 does not sync status changes itc_bcao 1 2,645 03-23-2023 09:22 PM
Last Post: Joel Peeples
  WH66 for Teams is not compatible with MS Teams on a mac wilcotroost 0 1,390 02-03-2023 06:18 PM
Last Post: wilcotroost
  Pair WH66 base, WDD60 dongle TimC710 0 1,336 01-10-2023 07:29 PM
Last Post: TimC710
  WH66 base station does not dial out with Teams wilcotroost 5 4,331 01-04-2023 07:29 PM
Last Post: complex1
  Yealink WH66 (heart monitor) beep rawtim 4 3,910 12-17-2022 12:43 AM
Last Post: HRYHORY
  WH66 base crashing / freeze HRYHORY 0 1,156 12-17-2022 12:39 AM
Last Post: HRYHORY
  WH66 portable USB DECT dongle? TimC710 1 2,579 12-17-2022 12:37 AM
Last Post: HRYHORY

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication