[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WH66 UC Softphone Issue
Author Message
jlhendersonjr Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #1
WH66 UC Softphone Issue
Having no success getting the PC Softphone feature of the WH66 in the UC mode to work with a Bria Softphone client. (checked for update for firmware and is current)

PC (HP Omen) is running latest version of Win10.

Bria client (latest version) is set as default on the PC.

Headset is connected to PC via USB cable.

Softphone has been selected as Call Device of the WH66 using Yealink USB Client software.

Headset is working as headset speaker and mic.

If calls are made from the Bria client, the headset works for speaker and mic.

No call control works from the base or headset.

When using the PC Softphone card on the WH66 base, call does not process but the base display shows call controls.


Question #1 - Has anyone had a softphone on a PC work with the WH66 UC?
Question #2 - Any suggestions on my issue?
04-28-2021 10:49 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
markvdheijden Offline
Junior Member
**

Posts: 33
Joined: Jan 2021
Reputation: 2
Post: #2
RE: WH66 UC Softphone Issue
Hi,

Question #1 - Has anyone had a softphone on a PC work with the WH66 UC?
=> Broadsoft UC One works in my expirience.

Question #2 - Any suggestions on my issue?
=> Have you also updated the USB Connect to the latest? Otherwise I would raise a ticket with Yealink support to investigate it further as it should be supported.
04-30-2021 02:17 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ENFORCER Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Aug 2020
Reputation: 0
Post: #3
RE: WH66 UC Softphone Issue
I am having the same problem with the Vodia App on Win10.
If I make a call from the Vodia App, the headset works for audio/mic, but the button does not hang up the call.

If I make the call from the WH66 Screen, it appears to use Teams to dial.
I have my base set to UC, but it does the same thing in Teams.
06-03-2021 10:04 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WH66 Microphone delay in MS Teams R0sti 1 1,507 11-29-2023 01:58 PM
Last Post: nassori
  WH62 - Huge audio issue - cracking sound kmitgk 3 5,900 08-27-2023 05:23 PM
Last Post: angrygoat
  WH66 mounts "CD Drive" each time it's connected or computer boots xerxes1359 1 2,154 06-23-2023 05:36 PM
Last Post: R0sti
  WH66 Base Speakerphone Mic Mute Firov 0 1,187 05-12-2023 03:25 AM
Last Post: Firov
  BLT60 with WH66 does not sync status changes itc_bcao 1 3,085 03-23-2023 09:22 PM
Last Post: Joel Peeples
  WH66 for Teams is not compatible with MS Teams on a mac wilcotroost 0 1,537 02-03-2023 06:18 PM
Last Post: wilcotroost
  Pair WH66 base, WDD60 dongle TimC710 0 1,521 01-10-2023 07:29 PM
Last Post: TimC710
  WH66 base station does not dial out with Teams wilcotroost 5 4,775 01-04-2023 07:29 PM
Last Post: complex1
  Yealink WH66 (heart monitor) beep rawtim 4 4,354 12-17-2022 12:43 AM
Last Post: HRYHORY
  WH66 base crashing / freeze HRYHORY 0 1,303 12-17-2022 12:39 AM
Last Post: HRYHORY

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication