[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
On Hook Softkey Change
Author Message
Bestintech Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Mar 2018
Reputation: 0
Post: #1
On Hook Softkey Change
Trying to figure out how to change the default softkey options on a T27/29G when unit is 'at rest'/on hook. By default they are ICOM DIRECTORY DND MENU. I'd like to change the ICOM to HISTORY, but I'm not seeing it anywhere in the phone config.
11-03-2020 01:39 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,337
Joined: Jan 2014
Reputation: 39
Post: #2
RE: On Hook Softkey Change
(11-03-2020 01:39 AM)Bestintech Wrote:  Trying to figure out how to change the default softkey options on a T27/29G when unit is 'at rest'/on hook. By default they are ICOM DIRECTORY DND MENU. I'd like to change the ICOM to HISTORY, but I'm not seeing it anywhere in the phone config.

Hi,

According to the Admin Guide on page 177, History, Directory, DND and Menu are the default settings.
Update the phone to the latest firmware, then reset to default settings and try again.

Hope this will help.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
11-03-2020 03:35 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Bestintech Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Mar 2018
Reputation: 0
Post: #3
RE: On Hook Softkey Change
That did the trick. Thanks

(11-03-2020 03:35 AM)complex1 Wrote:  
(11-03-2020 01:39 AM)Bestintech Wrote:  Trying to figure out how to change the default softkey options on a T27/29G when unit is 'at rest'/on hook. By default they are ICOM DIRECTORY DND MENU. I'd like to change the ICOM to HISTORY, but I'm not seeing it anywhere in the phone config.

Hi,

According to the Admin Guide on page 177, History, Directory, DND and Menu are the default settings.
Update the phone to the latest firmware, then reset to default settings and try again.

Hope this will help.
11-20-2020 09:25 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MP54 Handset - Auto Dial on handset pickup/Off Hook TheGarrison 5 2,337 09-16-2022 03:04 AM
Last Post: imgibason
  W80B but shipped as DM, how to change ? MYCOMPUTING 2 4,520 10-23-2021 12:49 AM
Last Post: raymondtang
  Change MP56 to SIP konradiusgmbh 0 1,997 08-23-2021 12:57 PM
Last Post: konradiusgmbh
  How I can change email address here ? Maciejp 1 3,160 08-16-2021 09:21 AM
Last Post: George_Yealink
  W80B Change to W80DM bcramer 9 16,576 02-18-2021 06:48 AM
Last Post: bitblock
Bug Missing softkey to End Call Kabbott 0 2,739 02-02-2021 10:23 PM
Last Post: Kabbott
  Change certificate on login page HTTPS smartowl 5 9,604 04-20-2020 12:55 PM
Last Post: complex1
  T42S phone not allowing to change default admin password? SysAdmin-Edgar 1 6,598 03-15-2019 01:46 PM
Last Post: complex1
  mail change mannebk 0 3,097 11-20-2018 07:05 PM
Last Post: mannebk
  Forum email adress change not possible Skamqi 1 6,237 12-04-2017 07:53 AM
Last Post: Aishion_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication