[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
after migrating to YDMP version 3.4.0.10, taking screenshots not possible anymore
Author Message
thomas.hauff Offline
Junior Member
**

Posts: 20
Joined: May 2019
Reputation: 0
Post: #1
after migrating to YDMP version 3.4.0.10, taking screenshots not possible anymore
Hi everybody,

has anyone upgraded to YDMP version 3.4.0.10 any recognized, that the Screencapture feature is not working anymore?
It takes ages when taking a screenshot and nothing happens. This has been working in version 3.3.0.0.

Your feedback is highly appreciated.

Thanks.
Thomas
01-23-2020 10:48 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
thomas.hauff Offline
Junior Member
**

Posts: 20
Joined: May 2019
Reputation: 0
Post: #2
RE: after migrating to YDMP version 3.4.0.10, taking screenshots not possible anymore
(01-23-2020 10:48 AM)thomas.hauff Wrote:  Hi everybody,

has anyone upgraded to YDMP version 3.4.0.10 any recognized, that the Screencapture feature is not working anymore?
It takes ages when taking a screenshot and nothing happens. This has been working in version 3.3.0.0.

Your feedback is highly appreciated.

Thanks.
Thomas

solved by Support. If any other customer has the same problem, please contact me.
Regards
Thomas
04-09-2020 05:49 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Connexium Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Dec 2019
Reputation: 0
Post: #3
RE: after migrating to YDMP version 3.4.0.10, taking screenshots not possible anymore
(04-09-2020 05:49 AM)thomas.hauff Wrote:  
(01-23-2020 10:48 AM)thomas.hauff Wrote:  Hi everybody,

has anyone upgraded to YDMP version 3.4.0.10 any recognized, that the Screencapture feature is not working anymore?
It takes ages when taking a screenshot and nothing happens. This has been working in version 3.3.0.0.

Your feedback is highly appreciated.

Thanks.
Thomas

solved by Support. If any other customer has the same problem, please contact me.
Regards
Thomas

Hello, seems I cannot take screenshots as well.
10-26-2020 07:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
thomas.hauff Offline
Junior Member
**

Posts: 20
Joined: May 2019
Reputation: 0
Post: #4
RE: after migrating to YDMP version 3.4.0.10, taking screenshots not possible anymore
(10-26-2020 07:57 PM)Connexium Wrote:  
(04-09-2020 05:49 AM)thomas.hauff Wrote:  
(01-23-2020 10:48 AM)thomas.hauff Wrote:  Hi everybody,

has anyone upgraded to YDMP version 3.4.0.10 any recognized, that the Screencapture feature is not working anymore?
It takes ages when taking a screenshot and nothing happens. This has been working in version 3.3.0.0.

Your feedback is highly appreciated.

Thanks.
Thomas

solved by Support. If any other customer has the same problem, please contact me.
Regards
Thomas

Hello, seems I cannot take screenshots as well.

Please try this command on the CentOS CLI

"restart dmweb"
10-26-2020 08:10 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cant connect to YDMP davidbeldi 3 5,568 10-22-2021 02:18 PM
Last Post: RaymonD
  [FAQ] How to change the IP address of YDMP Karl_Yealink 1 5,148 07-21-2021 02:26 AM
Last Post: rsheng
  [FAQ] The phones can't connect to Yealink Device Management Platform(YDMP) Karl_Yealink 4 14,494 09-30-2020 04:29 PM
Last Post: bigjerv55
  YDMP MAC CONFIGURATION Kala 0 2,806 05-08-2020 04:37 PM
Last Post: Kala
  Bug in version 3 of YDMP? Bertin 4 8,317 11-06-2019 01:34 PM
Last Post: thomas.hauff
  Unable to apply for YDMP license due to unverified machine-Id UserTM 6 8,542 08-07-2019 07:22 PM
Last Post: jolouis
  The installed version has expired... bob.smith@intellinet 4 6,380 03-01-2019 02:04 PM
Last Post: kriscii
  66.84.0.10 causes errors on YDMP Petew67 0 3,255 11-27-2018 12:50 AM
Last Post: Petew67
  Upgrade procedure from previous version Bertin 0 3,525 06-19-2018 08:24 AM
Last Post: Bertin

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication