New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T42S - After factory reset settings still there
Author Message
alexcoconut Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jul 2019
Reputation: 0
Post: #1
T42S - After factory reset settings still there
I have some T42S that i cant get to reset.

When i reset them by holding OK and then do a factory reset they always get the settings from somewhere and the extensions reappear. I cant login to the admin panel as the password even after the reset is not admin/admin.

Can anyone please help ?

They are on firmware 66.82.179.6
(This post was last modified: 07-26-2019 04:35 PM by alexcoconut.)
07-26-2019 04:32 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 781
Joined: Jan 2014
Reputation: 23
Post: #2
RE: T42S - After factory reset settings still there
(07-26-2019 04:32 PM)alexcoconut Wrote:  I have some T42S that i cant get to reset.

When i reset them by holding OK and then do a factory reset they always get the settings from somewhere and the extensions reappear. I cant login to the admin panel as the password even after the reset is not admin/admin.

Can anyone please help ?

They are on firmware 66.82.179.6

Hi,

This is because the phone is running on customized firmware (xx.xx.179.x)
Please contact the provider/distributor of this firmware and ask them if they are willing to help you out.

Update:
Sorry, wrong answer. Blush
The phone is probably locked with its MAC address to the RPS of your VoIP provider.
So if you reset the phone to factory default and the phone reboot, it will get all info again from the RPS server including passwords.
Please contact your provider and ask him to remove the MAC address from his RPS server.

Hope this will help.

Best regards,
Frank.

Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
(This post was last modified: 07-26-2019 07:45 PM by complex1.)
07-26-2019 05:29 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
alexcoconut Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jul 2019
Reputation: 0
Post: #3
RE: T42S - After factory reset settings still there
Hey,

Thanks for the advice the seller that i got these off is refusing to do anything.

Is there any route to getting these working myself ?

Cheers. Alex
07-27-2019 05:05 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 781
Joined: Jan 2014
Reputation: 23
Post: #4
RE: T42S - After factory reset settings still there
(07-27-2019 05:05 PM)alexcoconut Wrote:  Hey,

Thanks for the advice the seller that i got these off is refusing to do anything.

Is there any route to getting these working myself ?

Cheers. Alex

No, not that I know.

Best regards,
Frank.

Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
07-27-2019 05:45 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
jolouis Offline
Moderator
*****

Posts: 324
Joined: Oct 2013
Reputation: 5
Post: #5
RE: T42S - After factory reset settings still there
(07-27-2019 05:05 PM)alexcoconut Wrote:  Thanks for the advice the seller that i got these off is refusing to do anything.

Is there any route to getting these working myself ?

Open a support ticket with Yealink. Provide them with a photo showing the back of your phone with the MAC address sticker visible, and ask to have that mac removed from the RPS.
08-01-2019 05:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T42s and Sennheiser D10 USB Ianing 0 87 01-24-2020 05:14 PM
Last Post: Ianing
  T42S Inbound Call Issue rtang 4 313 12-22-2019 07:36 PM
Last Post: MongoTEL_Support
  Cannot register new T42s anymore roli8200 1 262 11-29-2019 08:08 AM
Last Post: Baron_Yealink
Sad T46G Can't Factory Reset Metroeastofficemachines 1 655 11-13-2019 07:36 AM
Last Post: Baron_Yealink
  T42S Headset Button Hangup absoffthewake 0 222 11-12-2019 02:20 PM
Last Post: absoffthewake
  T42S - Show sip from + remote xml caller id lookup OneDirectSpain 0 227 10-30-2019 03:54 PM
Last Post: OneDirectSpain
  T42S do not display icon in YealinkIPPhoneStatus line oliv 2 580 08-26-2019 06:15 AM
Last Post: oliv
  T46S Holding OK button allows factory reset S J 4 13,038 08-01-2019 01:50 PM
Last Post: 4th Dimension
  Updating Firmware on T42S DBM14386 3 1,930 07-24-2019 11:09 AM
Last Post: Babylonia
  Mass Factory Reset stratos 3 942 05-16-2019 03:09 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication