[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T55A - change firmware from Teams to SIP
Author Message
timeames85 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Sep 2019
Reputation: 0
Post: #11
RE: T55A - change firmware from Teams to SIP
Hi,

With the latest firmware, the T55a can be switched to hybrid mode (Teams Settings - Device Settings - Hybrid Mode - Quick Ball) which will enable SIP operation alongside Teams. The Quick Ball is a floating icon on the display that will allow switching between SIP/Teams.

SIP Accounts are configured through the WebUI/config file as usual.

This is how I have my T55a working in a home office setup, with Teams for work and SIP for home.

Hope this helps!
02-02-2020 11:47 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
peterf Offline
Junior Member
**

Posts: 18
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #12
RE: T55A - change firmware from Teams to SIP
Hi Tim

This is a big help. Thanks for the tip.

Peter

(02-02-2020 11:47 PM)timeames85 Wrote:  Hi,

With the latest firmware, the T55a can be switched to hybrid mode (Teams Settings - Device Settings - Hybrid Mode - Quick Ball) which will enable SIP operation alongside Teams. The Quick Ball is a floating icon on the display that will allow switching between SIP/Teams.

SIP Accounts are configured through the WebUI/config file as usual.

This is how I have my T55a working in a home office setup, with Teams for work and SIP for home.

Hope this helps!
02-03-2020 12:38 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Rahm1379 Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Mar 2020
Reputation: 0
Post: #13
RE: T55A - change firmware from Teams to SIP
(01-09-2020 03:46 PM)405IT Wrote:  
(07-11-2019 09:49 PM)peterf Wrote:  Hi
I have a customer with 50 T55A phones with Teams firmware. The Teams implementation has failed big time and they are now moving to SIP based solution and naturally want to maintain there investment in phones.

Can the T55A have SIP firmware installed?
If so what is the process to do this?
visit here

thanks
Peter

I have this exact same issue and need a resolution asap. @peterf, were you able to find a work around?

Thanks!

hello did your problem solved?
03-25-2020 05:33 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T58 Latest FW Teams wont sign in Trixxz 1 1,253 10-25-2022 11:23 PM
Last Post: WesleyRyan
  MP54 - Teams - Display Call Queue ID Hexanet 0 254 10-18-2022 04:33 PM
Last Post: Hexanet
  T58W PRO change number format stéphane 1 441 10-14-2022 05:16 PM
Last Post: complex1
  Where is the T58V firmware? Technigogo 1 605 09-19-2022 10:21 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  MP58 -> SIP / later back to Teams arupper 0 453 08-16-2022 04:51 PM
Last Post: arupper
  T55A Skype for Business - Account Register d1e 0 427 08-04-2022 08:41 PM
Last Post: d1e
  SIP-T58 - How do I install/setup Teams xlntech1 0 1,120 04-26-2022 08:59 PM
Last Post: xlntech1
  Firmware T57W Pius 5 3,672 04-01-2022 10:44 PM
Last Post: Pius
  Teams - T56a offline in Teams admin panel after 131 brandone 14 14,971 03-28-2022 10:45 PM
Last Post: Ode2joy
  T55A Teams very slow, unresponsive craig.itdd 4 7,482 03-21-2022 11:48 PM
Last Post: anthony.prieto@enovert.co.uk

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication