[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Change Display Name of Line on Handset
Author Message
Libertis Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Sep 2018
Reputation: 0
Post: #1
Change Display Name of Line on Handset
By our SIP provider we have cryptic Register and User Name (same).

How can handset be configured that selecting lines shows label and not register name?
01-29-2019 10:23 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,192
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #2
RE: Change Display Name of Line on Handset
(01-29-2019 10:23 PM)Libertis Wrote:  By our SIP provider we have cryptic Register and User Name (same).

How can handset be configured that selecting lines shows label and not register name?

Hi,

Please go to the Web UI > Features > General Information > Display Method on Dialing, choose Label and save the configuration.
Then the Line Status will show the Label instead of the User Name.

Hope this will help.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
02-28-2019 09:01 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Libertis Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Sep 2018
Reputation: 0
Post: #3
RE: Change Display Name of Line on Handset
Thank you, but on our latest firmware of W60B there is no such line, which I searched already before?

(02-28-2019 09:01 AM)complex1 Wrote:  Hi,

Please go to the Web UI > Features > General Information > Display Method on Dialing, choose Label and save the configuration.
Then the Line Status will show the Label instead of the User Name.

Hope this will help.
02-28-2019 11:54 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,192
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #4
RE: Change Display Name of Line on Handset
(02-28-2019 11:54 AM)Libertis Wrote:  Thank you, but on our latest firmware of W60B there is no such line, which I searched already before?

(02-28-2019 09:01 AM)complex1 Wrote:  Hi,

Please go to the Web UI > Features > General Information > Display Method on Dialing, choose Label and save the configuration.
Then the Line Status will show the Label instead of the User Name.

Hope this will help.

Hi,

If you are running version 83.10 it should be there.
See Admin Guide on page 93
http://download.support.yealink.com/down...sr87weEv7t

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
02-28-2019 12:36 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Libertis Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Sep 2018
Reputation: 0
Post: #5
RE: Change Display Name of Line on Handset
We have firmware 77.83.0.25

http://support.yealink.com/documentFront...mentId=206

Your link isn't working, do you refer to 'Yealink W60P DECT IP Phone Administrator Guide_V81_31.pdf'?

(02-28-2019 12:36 PM)complex1 Wrote:  Hi,

If you are running version 83.10 it should be there.
See Admin Guide on page 93
http://download.support.yealink.com/down...sr87weEv7t
02-28-2019 01:00 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,192
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #6
RE: Change Display Name of Line on Handset
(02-28-2019 01:00 PM)Libertis Wrote:  We have firmware 77.83.0.25

http://support.yealink.com/documentFront...mentId=206

Your link isn't working, do you refer to 'Yealink W60P DECT IP Phone Administrator Guide_V81_31.pdf'?

(02-28-2019 12:36 PM)complex1 Wrote:  Hi,

If you are running version 83.10 it should be there.
See Admin Guide on page 93
http://download.support.yealink.com/down...sr87weEv7t

No, I was referring to
Yealink W53P & W60P & W41P DECT Phones Administrator Guide_V83_10.pdf

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
02-28-2019 04:15 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Libertis Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Sep 2018
Reputation: 0
Post: #7
RE: Change Display Name of Line on Handset
SOLVED

Thank you very much, found it, also on latest firmware.

Sorry, browser search was set to match words on CTRL-F, shows red unless it finds full word 'display', lazy I am, I stopped typing at 'disp' - good that is solved too :-)

(02-28-2019 04:15 PM)complex1 Wrote:  No, I was referring to
Yealink W53P & W60P & W41P DECT Phones Administrator Guide_V83_10.pdf
02-28-2019 06:17 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,192
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #8
RE: Change Display Name of Line on Handset
Glad to see the issue has been resolved now and thank you for updating the thread.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
02-28-2019 07:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  The handset terminal does not see the base station wasp-1111 2 202 01-07-2022 12:14 AM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  cli friendly API for import/export/delete handset directories & blacklists? warthog9 3 1,785 09-13-2021 06:05 PM
Last Post: Kylo_Yealink
  W90 W53 W59R Handset Keylock seatelOne 1 3,276 05-01-2021 03:15 PM
Last Post: MISTELECOS
  W60B Handset Intercom meeks726 4 4,843 12-02-2020 03:08 AM
Last Post: meeks726
  incorrect pin during registration of a second handset barny 12 15,436 09-04-2020 06:26 AM
Last Post: kientrucduytan
  W59R Handset jmbjmbjmb 1 3,295 08-16-2020 08:57 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  LDAP attributes and detail display steve001 0 1,524 02-18-2020 05:45 PM
Last Post: steve001
  handset will not ring-IP Office lrb45 1 2,905 10-09-2019 01:20 PM
Last Post: Evan_Yealink
  Change the ring tones of a W53H device Rademacher 1 3,219 09-12-2019 02:56 PM
Last Post: complex1
  Delete handset button missed with FW 77.83.0.10 TWT_Support 0 3,040 09-18-2018 07:33 AM
Last Post: TWT_Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication