[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RT20 Repeater Registration + W52P
Author Message
Ngwenu Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Jun 2017
Reputation: 0
Post: #1
RT20 Repeater Registration + W52P
Hi i am struggling to register the RT20 on W52P Base Stations. I have correctly followed the intructions on the manual but i can't get the repeater to be registered. Is there anything that i have to do?

Maybe de-register the handset or maybe something on the portal for the Yealink Base Station.

Someone please help if you ever managed to make this work.

Kind Regards
06-05-2017 09:25 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,193
Joined: Jan 2014
Reputation: 34
Post: #2
RE: RT20 Repeater Registration + W52P
Hi,

From what I understand after reading the RT20 Datasheet, is that this device is a EU version only. Radio frequency range: 1880 MHz to 1900 MHz.
http://download.support.yealink.com/down...asheet.pdf

Is your W52P base station also a EU version?

Maybe you should use the Yealink DECT Repeater RT10, which is compatible with EU/AU/NZ & US/CA radio frequency bands.

Hope this helps.

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
06-05-2017 10:43 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Leonardo Ricotero Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Nov 2017
Reputation: 0
Post: #3
RE: RT20 Repeater Registration + W52P
Hello,

I have the same problem, RT20 does not state anything about supported radio frecuency depending on w52 type, i have found only firmware needed.

RT 10 is discontinued, therefore I would like to confirm if this answer is OK, I am about to send RMA for the repeater, so please kindly let me know if this is a known issue.

regards.
11-11-2017 12:40 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Regard Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Nov 2017
Reputation: 0
Post: #4
RE: RT20 Repeater Registration + W52P
Hi all!
This instruction helped me
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=701
(in the instructions supplied in the kit, the point of turning on the repeater mode in the handset settings is not described!)
(This post was last modified: 11-22-2017 10:37 AM by Regard.)
11-22-2017 10:34 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Michael_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 46
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #5
RE: RT20 Repeater Registration + W52P
Hi There

Thanks so much for your report and here is the advice to you :

1. Check if the base and handset are the same format, for RT20 , it can only worked for Europe Base which you can see CE icon at the back of the base.

For RT20U , we have two format, Europe and US , Europe can work with CE base and US can work with US base , you can check Europe or US base and repeater at the back of the device , CE is for Europe , FCC is for US.

Please make sure format can match.

2. Hard reset the base and test again ,the steps are below:
1) connect the network cable to the base without power supply or POE
2) long press the paging key on the base and not stop until step3 is finished
3) connect the power to base , waiting for the three lights on the base light up one by one , during the whole process, please keep pressing the paging key !
4) after the three lights all light up, release the paging key and disconnect and reconnect the power supply

Note : Once the base is reset , then all information that you have configured before will be cleared , so if you don't know how to register an SIP account or configure the phone , then please kindly connect your phone provider for help .

3. After step 1 and 2, refer to the FAQ : http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=701

If still not work , please provide pcap file , bin file and level 6 log file for me so that I can double check .

For how to get them and check they are useful, please refer to the FAQ below:
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=311

Please send us the trace file ASAP so that your issue can be solved faster !

Let me know if any question

TKS & BR

Michael
Yealink Wiki : http://support.yealink.com/
11-22-2017 12:18 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Handset registration failure "Synchronizing. Please try later." Smoochies Boss 1 1,394 09-10-2021 12:56 AM
Last Post: Smoochies Boss
  W52P Firmware upgrade aunijaffer@gmail.com 5 3,080 09-07-2021 11:42 PM
Last Post: complex1
  W52P Repeater RT10/rt20/RT30 schnell-yealink 1 2,541 06-16-2021 02:55 AM
Last Post: complex1
  W52P 2 handsets DAZZLING 1 2,641 06-01-2021 09:55 PM
Last Post: complex1
  W52P Openvpn with mikrotik info@quantiss.com 4 11,270 04-11-2021 06:25 AM
Last Post: Harms_Kubiak
  Is there no call history in web management panel in W52P? poznaniak 1 4,364 08-10-2020 12:49 PM
Last Post: complex1
  W52P factory reset without password ralph 1 5,749 04-02-2020 03:05 AM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  W52p Repair Aliaksandr 10 17,103 02-10-2020 10:30 PM
Last Post: RobertoDSM
  Action URI in W52P RRC_Support 1 4,882 10-22-2019 01:27 PM
Last Post: Garry_Yealink
  W52P Sporadic behavior with auto answer csmith@ccexpert.net 2 9,569 09-27-2019 08:38 PM
Last Post: justingoldberg

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication