[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
Author Message
janduy.manzanos@gmail.com Offline
Network and data communications analyst
**

Posts: 12
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #1
Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
Hello good Morning.

Do you know how I can disable keyboard sound on the T28P model?

Regards,
05-02-2017 02:36 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,366
Joined: Jan 2014
Reputation: 39
Post: #2
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-02-2017 02:36 PM)janduy.manzanos@gmail.com Wrote:  Hello good Morning.

Do you know how I can disable keyboard sound on the T28P model?

Regards,

Hi,

Yes, this is possible.
Please log in and set "Key Tone" to "Disabled"
This can be found here: Features > Audio > Key Tone

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
05-02-2017 03:14 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
janduy.manzanos@gmail.com Offline
Network and data communications analyst
**

Posts: 12
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #3
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-02-2017 03:14 PM)complex1 Wrote:  
(05-02-2017 02:36 PM)janduy.manzanos@gmail.com Wrote:  Hello good Morning.

Do you know how I can disable keyboard sound on the T28P model?

Regards,

Hi,

Yes, this is possible.
Please log in and set "Key Tone" to "Disabled"
This can be found here: Features > Audio > Key Tone

Hello Frank, good afternoon.

This way I did in another Yealink model T21P, but in this model does not have the same path. Follow the attached printscreen.
05-02-2017 05:06 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,366
Joined: Jan 2014
Reputation: 39
Post: #4
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
Sorry, I don't see the attached screenshot.

For the models SIP-T21P (f/w 34.72.0.75) and SIP-T21P E2 (f/w 52.81.0.70) the same path should be used.
tab Features > Audio > Key Tone
f/w 34.72.0.75
   
f/w 52.81.0.70
   

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
05-02-2017 05:31 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
janduy.manzanos@gmail.com Offline
Network and data communications analyst
**

Posts: 12
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #5
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-02-2017 05:31 PM)complex1 Wrote:  Sorry, I don't see the attached screenshot.

For the models SIP-T21P (f/w 34.72.0.75) and SIP-T21P E2 (f/w 52.81.0.70) the same path should be used.
tab Features > Audio > Key Tone
f/w 34.72.0.75

f/w 52.81.0.70

In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.
05-02-2017 07:31 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,366
Joined: Jan 2014
Reputation: 39
Post: #6
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
Quote:In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.

Okay, you win. Cool
I’m lost now Huh, can’t follow you Blush, don’t know what you mean. Undecided

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
05-02-2017 08:13 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
jolouis Offline
Moderator
*****

Posts: 339
Joined: Oct 2013
Reputation: 6
Post: #7
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-02-2017 07:31 PM)janduy.manzanos@gmail.com Wrote:  In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.

The T28 definitely does have that option, as per screen shot below (good ol' trusty T28 still in daily use here on my desk ;o) )

Make sure you are running a good version of firmware for the T28. Mine is running 2.72.0.51, so anything after that should have the option. Even though the T28 is EOL the firmware and documents/etc are still up on the Yealink site:
http://support.yealink.com/documentFront...umentId=16


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
(This post was last modified: 05-02-2017 08:42 PM by jolouis.)
05-02-2017 08:42 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
janduy.manzanos@gmail.com Offline
Network and data communications analyst
**

Posts: 12
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #8
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-02-2017 08:13 PM)complex1 Wrote:  
Quote:In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.

Okay, you win. Cool
I’m lost now Huh, can’t follow you Blush, don’t know what you mean. Undecided

Sorry if I'm not being clear.
I need to disable the feature on the T28P yealink device. But I appreciate your help.
I'll try what our friend jolouis said above, do update the firmware of the equipment. I'll do the procedure and notice.

Regards,

(05-02-2017 08:42 PM)jolouis Wrote:  
(05-02-2017 07:31 PM)janduy.manzanos@gmail.com Wrote:  In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.

The T28 definitely does have that option, as per screen shot below (good ol' trusty T28 still in daily use here on my desk ;o) )

Make sure you are running a good version of firmware for the T28. Mine is running 2.72.0.51, so anything after that should have the option. Even though the T28 is EOL the firmware and documents/etc are still up on the Yealink site:
http://support.yealink.com/documentFront...umentId=16

Jolouis, good morning.
I will update the software and notice the result, thanks for the help.

Regards,
(This post was last modified: 05-03-2017 12:44 PM by janduy.manzanos@gmail.com.)
05-03-2017 12:19 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
janduy.manzanos@gmail.com Offline
Network and data communications analyst
**

Posts: 12
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #9
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-02-2017 08:13 PM)complex1 Wrote:  
Quote:In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.

Okay, you win. Cool
I’m lost now Huh, can’t follow you Blush, don’t know what you mean. Undecided


Good morning, the unit is updated but I can not find the "Key Tone" field, in the model T20P there is this field and I can disable it normally.

Any idea?

Regards,
05-15-2017 01:17 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
janduy.manzanos@gmail.com Offline
Network and data communications analyst
**

Posts: 12
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #10
RE: Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P
(05-15-2017 01:17 PM)janduy.manzanos@gmail.com Wrote:  
(05-02-2017 08:13 PM)complex1 Wrote:  
Quote:In case I mentioned the model T21P as an example, but the equipment in which I need to do this and the model T28P, this one does not have the same path as it has passed.

Okay, you win. Cool
I’m lost now Huh, can’t follow you Blush, don’t know what you mean. Undecided


Good morning, the unit is updated but I can not find the "Key Tone" field, in the model T20P there is this field and I can disable it normally.

Any idea?

Regards,


Hi, I believe I found the field that disables. Here is an attachment, the "Send Sound = Desable" field. I was not able to validate that I am remote in it, but as soon as I can get the user to validate I will notify everyone. Thanks for the help!


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
05-15-2017 02:27 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Do Yealink IP Phones Support ZRTP? nolto 0 137 01-15-2023 11:35 PM
Last Post: nolto
  Yealink WH67 Control Buttons Not Working with Yeastar Linkus PC. nolto 4 1,643 01-15-2023 09:59 PM
Last Post: nolto
  integrate Salesforce CRM to Yealink phones mehdi.ett 3 9,036 12-21-2022 02:20 PM
Last Post: Arun Kiran
  Yealink WH62 Firmware Ikheo 0 352 12-01-2022 09:34 PM
Last Post: Ikheo
  Yealink Root CA beghdadi-m 0 371 12-01-2022 02:53 AM
Last Post: beghdadi-m
  How to call with Yealink MP54 Teams edition Danielelawan 1 791 10-18-2022 04:24 PM
Last Post: Gunnyma
Sad Disabling TLS 1.1 & 1.3 on Yealink SIP-T31P Lilpombo 2 1,138 08-25-2022 11:09 PM
Last Post: complex1
  Yealink Compatibility Kestrel4765 1 890 08-22-2022 03:55 AM
Last Post: complex1
  Yealink Academy is launched NOW! Leah_Yealink 2 5,776 08-11-2022 05:52 PM
Last Post: complex1
  Yealink loses network during a call jardelp90 2 1,376 08-05-2022 09:26 PM
Last Post: Chris708

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication