[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
Author Message
Jeff771 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #1
T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
The admin password has been changed and I am unable to reset it. From what I have read on these forums it sounds like I will be unable to get the rfs and bin files. I have no paper work for this phone and have no idea what distributor it came from.
Is this case? How do I find out if this phone was issued by a carrier?
04-24-2017 12:04 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Lucia_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 467
Joined: Aug 2016
Reputation: 5
Post: #2
RE: T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
HI Jeff,

Please refer to the FAQ below:
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=433

About how to do auto provision, please refer to the guide below:
http://download.support.yealink.com/down...V73_40.pdf

Any question, please let me know.
04-25-2017 09:29 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Jeff771 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #3
RE: T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
I have verified the version, the 3rd number is 0. I have followed the instructions but I am still unable to log into the phone. When I hold down OK and get the "Reset to factory settings" prompt I hit OK and I get prompted for the user name and password. I have tried to log in via the GUI and I am unable to log in with the password admin.
04-25-2017 11:38 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Lucia_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 467
Joined: Aug 2016
Reputation: 5
Post: #4
RE: T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
I can show you a solution to change the password without resetting the phone, steps as below:
1. I attached a .cfg file for you, which has a simple parameter:
static.security.user_password = admin:admin
2. put this file on your provision server(in my example, I use HFS as my local server)
https://ticket.yealink.com/BugFile/image..._84031.jpg
3. long press a line key, and choose the Type as key Event, Key Type as Zero Touch:
[Image: 20170503113436_21763.jpg]
4. after this linekey is set, press it once, you will see below screen, and then press OK-->next
[Image: 20170503113436_61921.jpg]

5. when you see below screen, input the URL manually-->press OK
[Image: 20170503113436_89587.jpg]

I know this is not a simple solution, but please note that, customer just need to set this line key once, if he meets same issue again, he don't need to input the URL again.

Please have a test on your side, and let me know if any misunderstanding.
05-04-2017 08:20 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Jeff771 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #5
RE: T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
Thank you. I am unable to find your attachment. I have set up my own 1.cfg file and updated the line "static.security.user_password = admin:admin".
My phone is downloading the new cfg file but the "admin" password is still not working.
05-04-2017 03:16 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Lucia_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 467
Joined: Aug 2016
Reputation: 5
Post: #6
RE: T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
Ok, sorry to forget to attached the cfg files.
Since the T20 is an old model, and the parameter below is for version 81:
static.security.user_password = admin:admin

So you must use the parameter which is fit for V73:
security.user_password = admin:admin
please download the attached cfg files and to do auto provision.


Attached File(s)
.cfg  1.cfg (Size: 55 bytes / Downloads: 25)
05-05-2017 12:46 AM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
Jeff771 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #7
RE: T20 bought at second hand store. Unable to reset it.
I was able to reset the phone with that cfg file. Thanks Lucia!
05-05-2017 12:41 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T23G Unable to Obtain IP Address xBrito 6 10,687 05-21-2020 01:05 PM
Last Post: jolouis
  Used T23G, can't factory reset, can't update MonkeySeeMonkeyDo 3 7,279 05-19-2020 07:19 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  T23G Unable to obtain IP after upgrade Duncan 2 5,805 12-31-2019 10:58 PM
Last Post: Duncan
  T23G Unable to Transfer Calls Dorothea 2 6,982 03-30-2018 04:53 PM
Last Post: Dorothea
  T20 reset admin password legotkin 1 12,549 11-24-2016 07:21 AM
Last Post: Leah_Yealink
  T21P E2 password reset winkey777 0 5,885 11-07-2016 09:52 AM
Last Post: winkey777
  unable to upgrade firmware T21 ClearBoth 2 8,423 08-04-2015 03:41 PM
Last Post: ClearBoth
  T26 V73 unable transfering incoming calls imageetson 2 5,651 05-24-2015 12:42 AM
Last Post: imageetson
  T28 unable to do call pickup rebelscum 7 16,304 09-19-2014 04:17 PM
Last Post: rebelscum
  Can't Factory Reset T22P SimonH 0 7,223 08-06-2014 09:48 PM
Last Post: SimonH

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication