New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
When does "Check-Sync, reboot=false" notify cause reboot
Author Message
avayax Offline
Member
***

Posts: 107
Joined: Mar 2015
Reputation: 1
Post: #1
When does "Check-Sync, reboot=false" notify cause reboot
When sending a SIP notify with “Event: check-sync”, a Yealink phone won't reboot if
sip.notify_reboot_enable=0 is set in the config file.

Now the question is, with sip.notify_reboot_enable=0 and a SIP notify with “Event: check-sync, reboot=false”, will the phones reboot if changes to the config file were made that would require a reboot to take effect, such as to VPN, LDPP, etc.?
12-17-2016 04:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 724
Joined: Jan 2014
Reputation: 22
Post: #2
RE: When does "Check-Sync, reboot=false" notify cause reboot
avayax Wrote:Now the question is, with sip.notify_reboot_enable=0 and a SIP notify with “Event: check-sync, reboot=false”, will the phones reboot if changes to the config file were made that would require a reboot to take effect, such as to VPN, LDPP, etc.?
Yes I think the phone will reboot.

The phone only reboots when there is at least a specific configuration requiring a reboot after auto provisioning. If you want to force the IP phone to perform a reboot after auto provisioning, you can configure “static.auto_provision.reboot_force.enable = 1” in the configuration file.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
12-17-2016 06:29 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Please make phone reboot as an option on Basic Serttings ironlogix 5 2,366 04-16-2018 01:49 AM
Last Post: Samuel_Yealink
  Phones that support Contact Sync and Bluetooth Mobile Calls Asanka 3 4,419 09-27-2017 03:23 PM
Last Post: AndyW8
  T58V Exchange Calendar Sync Issue gyegavian 7 3,598 08-10-2017 01:02 AM
Last Post: Johnson_Yealink
  Auto answer with SIP Notify Santi 9 5,800 07-18-2017 12:48 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  false recall after transfer with pjsip JaredBusch 2 3,194 05-23-2017 03:23 PM
Last Post: JaredBusch
  BLF LED showing false busy Hope 4 3,773 03-10-2017 06:47 PM
Last Post: Patrick Hogan
  Phones always reboot when applying new config via provisioning avayax 3 5,063 12-15-2016 01:55 PM
Last Post: jolouis
  how to sync time & date of phone with asterix time & date? Gilb 3 4,895 07-08-2015 06:07 AM
Last Post: fetoa
  Yealink NOTIFY message to Auto-Answer komfushee 2 5,177 01-21-2015 07:05 PM
Last Post: komfushee
  T46g crash/freeze and reboot blistovmhz 4 7,001 12-01-2014 04:07 PM
Last Post: Wilson_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication