[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Placed Calls menu doesn't show dialed number but calling party
Author Message
avayax Offline
Member
***

Posts: 113
Joined: Mar 2015
Reputation: 1
Post: #1
Placed Calls menu doesn't show dialed number but calling party
When I press the redial button or history, the placed calls menu doesn't show dialed number but CID calling party number.
CID:1652, which is the number I dial from.
How can I change that to actually seeing number dialed?

44.81.0.20 T23G
(This post was last modified: 12-15-2016 09:51 PM by avayax.)
12-15-2016 09:50 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Lucia_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 467
Joined: Aug 2016
Reputation: 5
Post: #2
RE: Placed Calls menu doesn't show dialed number but calling party
Hi Sir,

About your problem, please go to the wui->Features->General Information->Save Call Log, Enabled this item and save the configuration.

Regards,
Lucia
12-16-2016 03:17 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
avayax Offline
Member
***

Posts: 113
Joined: Mar 2015
Reputation: 1
Post: #3
RE: Placed Calls menu doesn't show dialed number but calling party
(12-16-2016 03:17 AM)Lucia Wrote:  Hi Sir,

About your problem, please go to the wui->Features->General Information->Save Call Log, Enabled this item and save the configuration.

Regards,
Lucia

This is already set to enabled, still the problem occurs.
(This post was last modified: 12-16-2016 03:23 AM by avayax.)
12-16-2016 03:22 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Lucia_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 467
Joined: Aug 2016
Reputation: 5
Post: #4
RE: Placed Calls menu doesn't show dialed number but calling party
Hi Sir,

Can you check for me when you dail the number such as 123, what's the called id show in the phone LCD, is it the dail number number 123 or the calling party 1652?

Please kindly provide the level 6 syslog, config.bin and pace trace when you reproduce the issue for us to analyze.
About how to get the three files, please refer to the FAQ below:

You can send the files to my email:Lucia@yealink.com
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=313

How many phones you have in total? And how many of them have the issue?

Regards,
Lucia
12-19-2016 02:34 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Name display when calling Kopernikus 0 591 02-20-2022 03:31 AM
Last Post: Kopernikus
  W80 Emergency Calls with Locked Keypad sandro84 0 1,064 10-18-2021 07:57 PM
Last Post: sandro84
  T53 Calling from call history jake 0 1,162 10-01-2021 10:24 AM
Last Post: jake
  Silencing / Rejecting Queue Calls asafayan 1 2,153 07-13-2021 03:45 AM
Last Post: complex1
  RTCP-XR MOS-CQ scores 0 on many calls CyVon 0 1,812 04-01-2021 04:18 AM
Last Post: CyVon
  Call History adds a "1" to extension number VAspeed3 2 3,349 02-26-2021 12:25 AM
Last Post: VAspeed3
Question Show "called line" on phone? Voodoopupp 2 3,372 02-25-2021 04:17 PM
Last Post: Voodoopupp
  Making calls without registration : T22P phatcow 3 8,854 02-09-2021 09:59 PM
Last Post: naveenhome64
  Calls to more than three participants? It's possible? Cimmerio 4 4,434 01-29-2021 10:13 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  T46s/T48s - Serial Number @Webinterface Bernhard77 2 3,360 01-29-2021 04:10 PM
Last Post: Bernhard77

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication