[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HELP] T21P VLAN 10 Issue
Author Message
jurgenskrause Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #1
[HELP] T21P VLAN 10 Issue
I have a network where I have deployed 50+ T23Gs without any trouble using VLAN 10. They get their ip's from a Windows DHCP server, which, through Option 43 supplies them with an autoprovision server where they get a config file the amongst other things assigns them to VLAN 10. When they reboot, the Mikrotik Router issues a new IP on VLAN 10. This works prefectly/

The T21P however, gets the DHCP from Windows, loads the config, reboots, and then gets an IP from the Windows server (no VLAN), but is then unable to access the net since the interface is on VLAN 10.

Firmware version is: 34.72.0.76 on the T21P
05-27-2015 06:45 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Flora_Yealink Offline
Senior Member
****

Posts: 265
Joined: Oct 2012
Reputation: 2
Post: #2
RE: [HELP] T21P VLAN 10 Issue
We have fixed a similar issue, Please upgrade to below version to do test .
34.72.0.82

If it still can't work, please provide us the config.bin file, pcap trace and level 6 syslog for debug.
Best Regards!
Flora
05-28-2015 12:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
lucas@evolux.net.br Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: [HELP] T21P VLAN 10 Issue
I had the same problem and this Firmware worked for me.
06-02-2015 06:12 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Jethro Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #4
RE: [HELP] T21P VLAN 10 Issue
Hello,

I'm having this issue and can't download the firmware mentioned. Where can I download 34.72.0.82 from?

Thanks!
08-03-2017 01:35 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Ret Offline
Junior Member
**

Posts: 34
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: [HELP] T21P VLAN 10 Issue
I think I'm facing a similar issue with our T19Ps (fw: 31.72.0.75) but their IP an VLAN settings are manually set.

They use their IP address but they seem not to tag their traffic so they just run on an untagged VLAN.

Even though they are no longer produced can you update their firmwares with those patches please?
08-10-2017 01:29 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T21P Low headset volume rmatuda 14 26,686 11-02-2021 08:39 PM
Last Post: overlay
  Firmware upgrade fails on T21P E2 p.pasquino@technology4you.it 0 233 11-02-2021 04:42 PM
Last Post: p.pasquino@technology4you.it
  T21P Stuck on "Initializing" - Recovery Mode Fails` YCMJamie 5 2,317 08-24-2021 07:04 PM
Last Post: YCMJamie
  T21P_E2 firmware 84.0.125 slow with VLAN GwenH 3 5,207 11-03-2020 11:01 PM
Last Post: complex1
  T21P E2 default Programmable Key label in V84 erictam 6 7,505 10-28-2020 10:32 PM
Last Post: GwenH
  Recovery files T21P agalindo 1 4,720 06-16-2020 01:49 PM
Last Post: complex1
  T21P Register Failed agatospk 6 9,070 01-31-2020 06:08 AM
Last Post: agatospk
  T21P recover files davidpablo 8 18,878 01-30-2020 02:02 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  Low volume yealink T21p miesvictor 2 4,133 12-05-2019 11:35 PM
Last Post: miesvictor
  T21P E2: Missed calls: How to show caller's number? quazgar 1 4,076 12-05-2019 07:19 AM
Last Post: Walter_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication