[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Linekey labels not showing up
Author Message
hsupport Offline
Junior Member
**

Posts: 11
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #1
Linekey labels not showing up
T26P
Firmware Version 6.73.0.40
Hardware Version 4.0.1.44

Line 2 is not used as an active line just for a transfer button.

Set as
linekey.2.value = 18885551212
linekey.2.type = 3
linekey.2.label = Shop NYC

Transfer works great but "Shop NYC" label never appears on display anywhere.

What do we need to do to get Line labels to appear?
03-10-2015 09:26 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink_Peter Offline
Super Moderator
******

Posts: 141
Joined: Nov 2014
Reputation: 2
Post: #2
RE: Linekey labels not showing up
(03-10-2015 09:26 AM)hsupport Wrote:  T26P
Firmware Version 6.73.0.40
Hardware Version 4.0.1.44

Line 2 is not used as an active line just for a transfer button.

Set as
linekey.2.value = 18885551212
linekey.2.type = 3
linekey.2.label = Shop NYC

Transfer works great but "Shop NYC" label never appears on display anywhere.

What do we need to do to get Line labels to appear?

Hello,

Linekey Label only displays on the LCD screen, but on T26, there is not such a field on LCD to show the lable, So it's meaningless on this phone for this value. You can program a memory key as transfer and print the name on the label slip.

Thanks.
Regards,
Peter
03-10-2015 03:53 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
hsupport Offline
Junior Member
**

Posts: 11
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Linekey labels not showing up
Can a programmable key (on LCD) be configured to do a transfer. I dont see a Transfer option, just forward
03-10-2015 07:36 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink_Peter Offline
Super Moderator
******

Posts: 141
Joined: Nov 2014
Reputation: 2
Post: #4
RE: Linekey labels not showing up
(03-10-2015 07:36 PM)hsupport Wrote:  Can a programmable key (on LCD) be configured to do a transfer. I dont see a Transfer option, just forward

Hi,

You can configure a programmable key as Transfer type, as below screenshot shows, when you press this DSSKey, it will do transfer directly. but can't make it display on LCD.
   

Thanks.
Regards,
Peter
03-11-2015 04:38 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T45 BLF linekey.x.extension syntax for type 13 SCPCJNR 1 7,187 01-15-2020 04:10 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  Incoming calls are not showing up on the right extensions Sdisnie 3 11,248 11-21-2015 02:54 AM
Last Post: Yealink_Michael
  Broadworks Call Forward Feature on a LineKey fal 2 10,273 05-12-2015 04:06 PM
Last Post: fal
  LDAP showing disabled users from AD argh 3 12,331 03-28-2014 01:02 PM
Last Post: CWR
  labels on line keys engine411 2 10,035 06-06-2013 07:35 PM
Last Post: engine411

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication