[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to set intercom to answer automatically?
Author Message
strobesnmore Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1
How to set intercom to answer automatically?
When using the intercom between phones we want them to auto answer instead of ringing and having to pick up the receiver. We have one phone in our warehouse that is particularly important to set up this way so we can check stock without someone having to run to pick up the phone.

We are using the T28P with firmware 2.61.0.81

Anyone know how to set this up?
04-11-2013 08:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: How to set intercom to answer automatically?
Hello,
You can access to phone webpage-Phone-Features
You can see Intercom setting as the attachment, you just need to enable Accept Intercom.

BTW, the firmware 2.61.0.81 you used is an old firmware, please upgrade to our latest firmware 2.70.0.140 from our website:
http://www.yealink.com/Upload/firmware/T....0.140.zip
This firmware fixed some bugs, and some new features based on 2.61.0.81.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
04-16-2013 03:26 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
strobesnmore Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: How to set intercom to answer automatically?
My provided states they are able to send an alert-info on internal calls so that the phone will auto answer. in order to do this the phones must:
1 - be configured to NOT auto answer all calls and auto-answer only when TP sends an alert info indicating auto answer. This will be for internal calls, intercom calls and paging group calls.

2 -in order to provide this functionality, it would be ideal to have the phone change its user-agent name to somthing unique. TP can then trigger off of this unique name when the phone registers and automatically manage the phone with the special auto-answer on internal calls feature.

Can you tell me if Number 2 is possible and if so how it can be accomplished?
04-24-2013 01:25 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Headset auto answer waiting call T43U and WH62 TravisD 3 959 06-21-2022 11:58 AM
Last Post: TravisD
  Low intercom tone volume haukzinn 0 2,472 07-18-2020 08:27 PM
Last Post: haukzinn
  Is there a way to make the "calls are forwarded on no answer TO VOICEMAIL" go away? justingoldberg 1 4,864 10-14-2019 06:56 AM
Last Post: anonymous1659516244040
  Answer incoming call on DSS key black187 2 7,572 08-30-2018 08:37 PM
Last Post: Chris708
  Auto answer with SIP Notify Santi 9 16,232 07-18-2017 12:48 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T29G v81 During call set up, intercom or broadcast page will barge in and cancel call csmith 2 8,035 06-20-2017 06:47 PM
Last Post: csmith
  Auto answer specific CallerID's? Waztrix 2 7,441 05-05-2016 11:16 PM
Last Post: Waztrix
  Is there a Possible to apply specific auto answer? support voxia 1 5,607 03-10-2016 05:47 PM
Last Post: Klaus_Yealink
  Disable Auto Answer Feature? sexy-trousers 2 9,581 11-07-2015 12:33 PM
Last Post: DeniseOlea
  Auto Answer via SIP Header not working avayax 2 9,953 10-10-2015 05:13 PM
Last Post: avayax

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication