[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voicemail Icon
Author Message
celtic66 Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #1
Voicemail Icon
Not sure if this has been asked and answered. I was wondering if there was a way to get a T42G to display a voicemail icon on the line key display on the account on which it was left. Example having two sip accounts. Voicemail was left on account two but phone just displays a icon in the upper right hand corner with no value as to where the voicemail was saved. thank you.
02-10-2015 04:41 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #2
RE: Voicemail Icon
Hi,

It's not supported. You have to get into Menu-> Message-> Voice Mail to check detailed information.

Regards,
James
02-10-2015 02:39 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
celtic66 Offline
Junior Member
**

Posts: 7
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Voicemail Icon
Yealink_James,

Could this be added as a feature request. Thank you.
02-11-2015 10:23 PM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #4
RE: Voicemail Icon
We will collect the request. But need to evaluate whether it's a fuction needed by most of users before adding it.

Regards,
James
02-12-2015 02:22 PM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
Silvia Torres Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #5
RE: Voicemail Icon
i cant retrieve my voicemail from my phone it asked me to set it up and i did but when i says i have a voicemail it wont take me to the voicemail help please
07-24-2015 02:11 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #6
RE: Voicemail Icon
Hello Silvia,

You can dial out voice mail code to access it.
Please get the code from your service provider/Administrator.

Regards,
James
07-24-2015 11:17 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Disable voicemail for line 1 simonbr 0 2,383 11-19-2020 11:19 AM
Last Post: simonbr
  Repetitive Voicemail Notifications Gregory T 7 10,730 03-16-2020 02:29 PM
Last Post: Gregory T
  cant see voicemail caller ID deutschnaftyula 2 6,142 01-15-2020 12:29 AM
Last Post: kogarahchiro
  Is there a way to make the "calls are forwarded on no answer TO VOICEMAIL" go away? justingoldberg 1 4,494 10-14-2019 06:56 AM
Last Post: Garry_Yealink
  Upload online Voicemail - Yealink T21PE2 andreirp 0 3,084 09-09-2019 01:31 PM
Last Post: andreirp
  DSS for transfer direct to voicemail lulu92 1 3,388 09-04-2019 08:42 PM
Last Post: lulu92
  Voicemail Holdfast 1 3,795 08-31-2019 11:59 AM
Last Post: Babylonia
  T29 VPN Red Icon Clair 3 5,323 07-27-2017 01:02 AM
Last Post: Evan_Yealink
  Shared Voicemail tonu 1 5,526 06-23-2016 09:42 AM
Last Post: Karl_Yealink
  voicemail notification led issue / Sip t19p fropa 2 7,578 06-15-2016 08:37 PM
Last Post: Travis_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication