[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Switch between active accounts
Author Message
speedy Offline
Banned

Posts: 18
Joined: Jan 2013
Post: #1
Switch between active accounts
Hello,
I have more than one account configurered on a phone. How to switch between the accounts on the phone? Sometimes I need to dial out with account 1, sometimes with account 2. I can't solve this completly with DSSKey "line". I need to dial out of phonebook, and this uses always the first account.
So how to switch between the active accounts?

Regards,
Gunnar
01-16-2015 01:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #2
RE: Switch between active accounts
Hi Gunnar,

If you use a local directory, you can assign a specific account to every number when add an contact entry.
If you use remote directory, you have to press the line key firstly then get into directory.

Regards,
James
(This post was last modified: 01-16-2015 02:21 PM by James_Yealink.)
01-16-2015 02:21 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Fraukas2 Offline
Kolibri Telecommunication
**

Posts: 38
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #3
RE: Switch between active accounts
Hi there !

By default, i think, you can swap account with the left and right arrows on the keypad.
If not by default, go in the configuration under the DSSKey.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
06-22-2017 01:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Possible to have T27P switch back to first page of DSS Keys after a period of time? Bobcat19 2 6,157 11-13-2019 07:37 AM
Last Post: Ajani_Exetel
  BUG - inbound hold/unhold/hangup not work via remote control for some accounts nSolvePaul 2 4,668 11-02-2018 03:10 PM
Last Post: nSolvePaul
  Active headset and speaker together IPBX 1 3,999 03-19-2018 04:21 PM
Last Post: charlottemason
  Display Caller Name in list of multi active calls. IPBX 1 3,746 01-04-2018 07:45 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Multiple Accounts 1 Device Tyler 4 8,477 06-22-2017 12:16 PM
Last Post: Jensen_Yealink
  What is option DHCP active under auto provision avayax 2 8,978 03-21-2017 06:56 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T23G Multiple SIP accounts on Multiple SIP Servers sjit 5 8,704 02-24-2016 05:26 AM
Last Post: RUN_Support
  T46G IP Phone with cisco 2960 switch VLAN kongi 1 6,441 02-17-2016 11:18 AM
Last Post: Karl_Yealink
  DHCP issue on Yealink phones with HP Switch HP2920 Crizz 6 14,903 07-09-2015 02:50 PM
Last Post: James_Yealink
  Phone SIP accounts vs number of SIP trunks bell.b@harrisburgacademy.org 1 5,819 06-16-2015 12:31 AM
Last Post: engine411

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication