[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
XML issues
Author Message
jsarrells Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #1
XML issues
I have several problems which are big problems for some of our XML app ideas. Basically I would like to be able to use the phone for simple lookups. For example, the user could key in an order number and the phone could respond back with order details.

Incoming calls interrupt app. It would be a nice option to have the phone automatically set status to "DND" or "Away" while in an app, and reset the status to "Available" when exited.

"LockIn" prevents letters and numbers from being entered in an InputScreen object making it pretty much useless.

InputScreen does not seem to take custom SoftKeys. The same keys will work on other objects, but InputScreen object always uses the default.

When displaying a FormattedTextScreen object, a gap in the "index" does not produce a gap on the screen. How to have a blank softkey?

Any ideas or suggestions for any of this?
(This post was last modified: 03-28-2013 02:48 AM by jsarrells.)
03-28-2013 02:38 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: XML issues
Hello,
Sorry for our late reply.
1.Currently we don't support search in XML browser directory.
2.Do you mean when there's an incoming call, the call can't interrupt the xml browser application? The incoming call should come in after you exit the xml application?
Currently incoming call have higher priority.
3."LockIn" prevents other people to input the letters when user is not in the seat.
4.Sorry what do you mean InputScreen does not take custom softkeys? In the page of 21 of the instruction, here introduce some different softkey in different situation.
http://www.yealink.com/Upload/document/X...893085.pdf
5.Sorry i am not very clear your mean, do you mean the screen can't display a gap in the FormattedTextScreen object? For example, when you write "Header line1", but the screen just display "Headerline1" ?
I attached FormattedTextScreen.xml for your reference.


Attached File(s)
.zip  FormattedTextScreen.xml.zip (Size: 749 bytes / Downloads: 8)
04-18-2013 02:42 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T38G issues Jadzia 3 7,190 05-18-2015 06:11 AM
Last Post: rafael@protel.inf.br
  Phone termination issues nikko 1 5,069 04-09-2013 03:29 PM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication