[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Speed Dial Code
Author Message
elementpbx Offline
Member
***

Posts: 110
Joined: Dec 2012
Reputation: 1
Post: #1
Speed Dial Code
Is there a way to use a code or DSS key to hit a database of contacts. I know you can do groups contacts, but what about a group or list and an ID number for the contact.

Example...
DSS Key for LIST followed by a 2 digit code (13) for ABC Store. Then the phone will dial the contact number associated wit contact number 13 in the list.

I have a customer with 100 speed dials and they use a code number to hit the database.
03-05-2013 08:48 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: Speed Dial Code
(03-05-2013 08:48 AM)elementpbx Wrote:  Is there a way to use a code or DSS key to hit a database of contacts. I know you can do groups contacts, but what about a group or list and an ID number for the contact.

Example...
DSS Key for LIST followed by a 2 digit code (13) for ABC Store. Then the phone will dial the contact number associated wit contact number 13 in the list.

I have a customer with 100 speed dials and they use a code number to hit the database.

Hello,elementpbx
If your customer need use 100 speed dials, you can install the Expansion Module. Yealink have two Exp, there are Exp38 and Exp39 , every EXP have 38 CSS KEY. You can use 3 Expansion Module.
03-19-2013 09:53 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
elementpbx Offline
Member
***

Posts: 110
Joined: Dec 2012
Reputation: 1
Post: #3
RE: Speed Dial Code
Yes. They have about 150 and thier old phones could save 500 numbers and then use a code to access them. Useful for T32 phones too.

If you could import contacts (which you can now) then maybe add a speed dial code to it.

Example: 55-143 which means 55 (Contacts) 143 (Bob Smith) and then dial.
(This post was last modified: 03-27-2013 12:10 AM by elementpbx.)
03-27-2013 12:10 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Speed dial from contact list Vicious 5 11,068 04-30-2014 07:03 AM
Last Post: CWR
  Dial-Now koolandrew 1 5,634 04-30-2014 07:00 AM
Last Post: CWR

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication