[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLF Broadworks
Author Message
thermel31 Offline
Junior Member
**

Posts: 16
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #1
BLF Broadworks
I have been testing the BLF list using BroadWorks and a T46G wilt a EXP40 expansion module. What I am finding is that I am only able to have 10 BLF buttons on either the phone or the Expansion module. Following the Yealink Broadworks suggested config for the BLF here is the settings I used.

account.1.blf.blf_list_uri = %BWBLF-URI-1%

account.1.blf_list_code = %BWFAC-DIRECTED-CALL-PICKUP-1%

account.1.blf_list_barge_in_code = %BWFAC-DIRECTED-CALL-PICKUP-WITH-BARGE-IN-1%

phone_setting.auto_blf_list_enable = 1

phone_setting.blf_list_sequence_type = 0

I did set the phone_setting.blf_list_sequence_type to 1 just to see of the expansion module works and it did light 10 of the blf but as soon as I added the 11 blf all of my blf's disappeared. Does anyone have some insight on what I might have configured wrong?

I forgot to mention that I am currently using Firmware version 28.72.193.25.rom and I also tried a previous verions 28.71.193.8.rom
(This post was last modified: 10-26-2014 01:18 AM by thermel31.)
10-26-2014 12:19 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #2
RE: BLF Broadworks
Hi Thermel31,

Do you have another T46G or Yealink phone? If yes, can you please do the test some on it?
If not, can you please reset phone and check again?
After configuring, please go to web interface, just regiter an account and fill the blf list URI.

Regards,
James
10-27-2014 08:11 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
thermel31 Offline
Junior Member
**

Posts: 16
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: BLF Broadworks
I have tried many different phones, also have tried resetting the phone numerous times with no change in the results. Seems no matter what I do, I can only have 10 blf buttons, if I go over the 10 than they all disappear. One thing that was suggested to me was to switch the sip messaging from UDP to TCP but after I did that my phone didn't work at all.
10-29-2014 08:20 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
thermel31 Offline
Junior Member
**

Posts: 16
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #4
RE: BLF Broadworks
issue ended up being the MTU size setting on our core switches and routers.
03-11-2015 03:59 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Transfer to Broadworks Network Directory Contacts - screen timeout issue livehappy42 0 627 10-27-2021 07:58 AM
Last Post: livehappy42
  Time Offset with Broadworks on t46g jeff.wilde@parkregion.com 1 4,049 01-14-2016 01:43 PM
Last Post: Karl_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication