[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cant get the handset to Register
Author Message
MikeHughes@kube Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1
Cant get the handset to Register
Hello,

Looking for a little help please. We have a WP52 for a client (brand new) and it was working and the phone registered okay. But, the client moved the base unit and moved it to a different area within their office.

Now the base and phone are not registered and I can't pair them up. Any idea why?

We have tried holding in the base station button and no LED's flash. We have also tried to hold in the base station button and power off and on and wait for all 3 LEDS to come on and the power off again.

Whatever we do the phone will not register to the base

Mike
(This post was last modified: 09-09-2014 02:53 AM by MikeHughes@kube.)
09-09-2014 02:43 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Wilson_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 171
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #2
RE: Cant get the handset to Register
Hi MikeHughes@kube,

1.If the distance is too far or there are many block between the handset and base can cause the single attenuation. Then it will register fails.
Please close the base and then register again.
2.And another probaly reason is the base up to 5 handsets, please check whether you had registered 5 handsets to this base.

If it still can't work and you didn't register 5 handsets to this base , please try base hard reset and try register again. Generally, it will be ok. Please refer to a short video, you can get it from below link:
DECT_RESET
(This post was last modified: 09-10-2014 09:19 AM by Wilson_Yealink.)
09-10-2014 09:15 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
eharmon Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Cant get the handset to Register
It seems like the Yealink guy didn't actually read your post before he replied.
I am having the same issue as you, did you ever find a solution?
10-17-2014 07:48 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Wilson_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 171
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #4
RE: Cant get the handset to Register
Sorry eharmon. I just tell the all probabilities cause this issue. If you also have this issue, please refer to my previous post and try base hard reset and try register agin. Smile

thank you
10-27-2014 01:52 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Kovyaro Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: Cant get the handset to Register
Hi MikeHughes@kube!
You can see my topic "Yealink W52h doesn't regiser", maybe it will help you with your problem.
(This post was last modified: 10-28-2014 01:32 PM by Kovyaro.)
10-28-2014 01:31 PM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Handset registration failure "Synchronizing. Please try later." Smoochies Boss 1 3,333 09-10-2021 12:56 AM
Last Post: Smoochies Boss
  Can't de-register default base Nigutz 9 28,031 07-15-2019 09:11 PM
Last Post: GregoireG
  Random handset dropouts and "Initializing Data" YCMJamie 5 13,591 03-13-2019 03:05 PM
Last Post: YCMJamie
  W52P Handset Registration Fail CSPL 2 7,816 11-28-2018 06:00 AM
Last Post: CSPL
  W52P handset won't set up kennyb7 0 4,133 06-18-2018 01:01 AM
Last Post: kennyb7
  Register Fail - Cisco Unified Communications Manager sirius 3 15,171 04-11-2018 06:44 AM
Last Post: Bilal
  W52P - Register Failed Patte 3 10,874 12-02-2017 09:54 AM
Last Post: complex1
  Yealink W52P: Not able to upgrade handset through web interface Igor_ 3 11,554 11-02-2017 04:09 PM
Last Post: complex1
  Yealink W52P: Not able to upgrade handset through web interface Igor_ 0 4,172 11-02-2017 12:45 PM
Last Post: Igor_
  w52p handset. Firmware keeps reverting to old version after upgrade. farrago 0 4,506 07-23-2017 07:00 PM
Last Post: farrago

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication