[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RingTone OFF to one click ?¿
Author Message
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #1
Question RingTone OFF to one click ?¿
Hello!

I have a Yealink T28P I have some doubts, I hope you can help me to resolve.

You can leave the phone in silence with a single button?
For when it reaches a certain time of day, leave quietly. So far I've only been able to leave quietly pulling down the volume to 0, but I'm interested to know if there is or can be configured as a button with which with a click stop at 0 volume and leave it with another click to the level was.

Thank you!
(This post was last modified: 02-06-2013 10:21 PM by cachiputi.)
02-06-2013 10:20 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
PaulC Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Feb 2013
Reputation: 1
Post: #2
RE: RingTone OFF to one click ?¿
Would using the DND function not achieve a similar function?

The only difference from a caller point of view is their call would go straight to voicemail, instead of ringing a few times then going to voicemail. I get that this may not be desirable though.
02-09-2013 09:10 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: RingTone OFF to one click ?¿
(02-09-2013 09:10 AM)PaulC Wrote:  Would using the DND function not achieve a similar function?

The only difference from a caller point of view is their call would go straight to voicemail, instead of ringing a few times then going to voicemail. I get that this may not be desirable though.

Exactly, with DND calls go directly to voicemail.
What I want is, that at certain times, you can press a button type "mute" with which the volume down to 0 or 1.
For example, if my parents go to bed at 21:00 I can continue doing things in the office (which is next to their rooms) and I want to continue to receive calls, but the phone rings, to avoid waking or disturbing anyone.
Now I fix down the volume with the volume keys, but is impractical, give 20 times the button to lower the volume to 0 and then again in the morning to give 20 times to put the volume to my liking.
02-09-2013 07:00 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
PaulC Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Feb 2013
Reputation: 1
Post: #4
RE: RingTone OFF to one click ?¿
Here's an idea.. leave the volume control turned up at a decent volume.. then use either provisioning (with a low refresh time?) or the XML browser to hit a page that would change the ringtone assignment for a line? Have a WAV file with a low volume, and one with a standard volume, and switch between them?

First option provides for rough time of day (depending on your provisioning period/frequency), the second option gives it to you on a button (leading to a menu maybe, to select regular versus quiet WAV file?)
02-10-2013 03:25 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #5
RE: RingTone OFF to one click ?¿
(02-10-2013 03:25 AM)PaulC Wrote:  Here's an idea.. leave the volume control turned up at a decent volume.. then use either provisioning (with a low refresh time?) or the XML browser to hit a page that would change the ringtone assignment for a line? Have a WAV file with a low volume, and one with a standard volume, and switch between them?

First option provides for rough time of day (depending on your provisioning period/frequency), the second option gives it to you on a button (leading to a menu maybe, to select regular versus quiet WAV file?)

It is a good idea, but honestly, not as used as the xml. I am a novice user, with this type of phone.
It has so many options and settings that I take even 1% of their potential, because many parameters, not, or they mean or what they are for.

Besides that my English is very bad xD

Thank you!
02-10-2013 04:15 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
PaulC Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Feb 2013
Reputation: 1
Post: #6
RE: RingTone OFF to one click ?¿
We've got a long weekend here so I'm going to be spending some more time playing with my phone. I'll see if I can accomplish what you want to do, and let you know.

Which model of phone do you have?
02-10-2013 11:32 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #7
RE: RingTone OFF to one click ?¿
(02-10-2013 11:32 AM)PaulC Wrote:  We've got a long weekend here so I'm going to be spending some more time playing with my phone. I'll see if I can accomplish what you want to do, and let you know.

Which model of phone do you have?

Yealink T28P
02-10-2013 10:24 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #8
RE: RingTone OFF to one click ?¿
Upppppp!!
03-07-2013 10:20 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
cachiputi Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #9
RE: RingTone OFF to one click ?¿
anything?
03-10-2013 06:49 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T21P E2 - Custom Ringtone Darleen 3 1,290 07-26-2022 10:40 PM
Last Post: complex1
  Ringtone over 100kb in size and change the default tone Sv9t 4 13,057 02-12-2018 10:23 AM
Last Post: hand
  T27P - No space Left for ringtone jrobs 1 6,184 03-10-2017 08:00 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Yealink T28 - NO SPACE LEFT - When uploading custom ringtone - No Online Fixes ??? Tony23232 5 18,037 01-30-2017 10:13 AM
Last Post: Operations
  Ringtone don't play Claudio 1 5,185 09-10-2015 07:14 AM
Last Post: James_Yealink
  Ringtone T-22P invalid file name! hrva 6 12,725 11-13-2014 09:20 AM
Last Post: Yealink_Jim
  [SOLVED] T28P auto-provisionning ringtone julien 2 9,092 07-04-2014 03:38 PM
Last Post: julien

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication